Férfi kézi NB I

Gödörben a Veszprém, mégis combos szorzót kínálnak ellene

  • mr.blonde

Hétvégén Veszprém - Szeged csúcsrangadót rendeznek az NB I-ben, a bajnok győzelme busás haszonnal kecsegtet.

Óriási szenzáció esett meg a férfi kézilabda bajnokság szerda esti mérkőzésén, miután a Tatabánya 26-24-re legyőzte a rekordbajnok Telekom-Veszprém csapatát. A bakonyi alakulattal 2002 után fordult elő először, hogy pontot vesztett magyar csapat ellen a bajnokságban, ezidő alatt csakis a Szeged volt képes erre a tettre a Veszprém ellen.

Fotó: Grunfos Tatabánya Kézilabda Club - Facebook

A Veszprém - Szeged rangadóra tippmesteri beharangozóval is készülünk.

A világ második legnagyobb költségvetésével működő klubjánál rendkívül zavaros időszakot élnek meg, hiszen a gyenge eredmények után nemrégiben menesztették Ljubomir Vranjes vezetőedzőt, akinek helyét az egykori kiváló szélső David Davis vette át. Az új trénerrel hétvégén sikerült a BL-címvédő Montpelliert legyőzni, ám a tatabányai fiaskó gyorsan visszarántotta a szurkolókat a földre.

Szurkolói körökben a játékosok hozzáállása, kicsapongó életmódja valamint a széthúzás jelenti a fő beszédtémát, vagyis összefoglalva egyáltalán nem ideális a helyzet a szebb napokat is megélt csapatnál.

Csakhogy hétvégén újabb kemény feladat vár Nagy Lászlóékra, hiszen következik a Szeged elleni csúcsrangadó.

Amíg a Veszprém szenved, addig a Szeged valósággal parádézik, a Bajnokok Ligájában Juan Carlos Pastor legénysége mind az öt mérkőzését megnyerte és természetesen a bajnokságban is hibátlanul menetel.

H2H
20.05.18 NBI Veszprém Szeged 29 : 26
12.05.18 NBI Szeged Veszprém 32 : 28
15.04.18 HUN Szeged Veszprém 21 : 23
10.03.18 NBI Veszprém Szeged 31 : 32

2018-ban négyszer találkozta a csapatok, ebből kétszer a Veszprém Arénában. A mérleg döntetlen, májusban a hazaiak, márciusban pedig a vendégek nyertek.

Az előjelek és a pillanatnyi forma tehát egyértelműen a Szeged mellett szól, ennek ellenére a magyar bukmékere a Veszprémet hozták ki favoritnak a vasárnapi rangadón.

Szerinted jól vannak belőve az oddsok?

 

 

 

1x2    
Veszprém Döntetlen Szeged
1.65 8.25 2.48