Sportfogadás

Hihetetlen, hogyan kezdték el a szezont NFL-guruink - ömlik a profit!

Két hét alatt mind a Hathármon, mind a Logibeten bizonyították a tippmesterek, hogy az NFL sem fogadhatatlan liga.

Mindössze a második hét ér véget a tengerentúli tojáslabdai-ligában, az NFL-ben, a Hathárom olvasói és a Logibet előfizetői már alighanem tűkön ülve várják az újabb vasárnapot. Ezidáig ugyanis szerkesztőink és tippmestereink rendesen megbombázták a fogadóirodákat, igen izmos profitot összehozva fél hónap alatt. Lássuk a számokat!

Ami a Hathárom szerkesztői által összeállított tippeket illeti, csak az első forduló első meccsén csúszott kisebb hiba a számításainkba, utána viszont négy nyertes szelvénnyel rendesen visszakértük jussunkat a bukiktól. Nyerni tudtunk a Raiders-Rams és a Bengals-Ravens meccsen, hétvégi kombijaink pedig előbb 3.50-es, majd 3-szoros oddson zöldültek.

A profit persze nem véletlen, egyrészt a külföldi irodák vaskos kínálata remek terepet ad szakértőinknek a fogadáshoz, másrészt pedig a "stáb" is igen jó nevekből áll össze. A Hathárom törzsolvasója NitroHUN mellett régi tippmesterünk és NFL-gurunk, nagelb, amerikai sportfanatikusunk, LuckyLuck, valamint a Logibet vezető tippmestere varin alkotják a gárdát, amely minden héten összeül és kitalálja a heti tutit.

A Team Csapatsportok ingyenes tippjeire egy gombnyomással feliratkozhatsz, így amint publikálásra kerül egy tipp, te rögtön megkapod azt e-mailben!

Nem panaszkodhatunk akkor sem, ha a Logibet számait nézzük meg az NFL-szezon kezdete óta. Partneroldalunkon a legjobb tipsterek közül ugyan csak varin fogad amerikaifocira, ám szeptemberben eddig kiválóan muzsikál, hiszen 27 tippből +38.75 egység profitot tett fel a táblára, ami 23.07%-os ROI-nak felel meg.

Kövesd tehát a Hathármas cikkeket vagy a Logibet tippmestereit és töltsd meg profittal a vasárnap estéidet!

Csatlakozz a Logibethez továbbra is 19 eurós havi díjas áron!