NB II

Igazi "futballnagyhatalmak" az induló másodosztály favoritjai

A Vasas bajnoki címe számítana papírformának a hétvégén induló NB II-es viadalban.

Az NB I rajtját követően két héttel a másodosztályban is útjára indul a labda, vasárnap este az első fordulót rendezik a Merkantil Bank Ligában. Ahogyan megszokhattátok, a másodosztállyal a Hathárom hétről hétre foglalkozik majd, most azonban lássuk, mely csapatok is a favoritjai az induló viadalnak.

Fotó: vasasfc.hu

Nagy meglepetést nem láthatunk, az edzőváltáson átesett, megújult Vasas vezeti fölényesen a listát, a szorzók alapján meglepetés lenne, ha az angyalföldiek nem jutnának rögtön vissza a legjobbak közé. Kis Károly csapata persze jelentősen meggyengült, távozott Nagy Gergely, Felix Burmeister, Csiki Norbert, James Manjekar, Evgen Pavlov, Hangya Szilveszter, Berecz Zsombor, Vida Máté és Vit Benes is, de az érkezők között is találunk jó neveket, mint például Birtalan Botond, Hrepka Ádám vagy Talabér Attila. Piaci érték alapján fölényesen vezeti az NB II-t a Vasas, így a 2.50-es odds nem véletlen, valóban a XIII. kerületiek a másodosztály esélyesei.

Az NB II legjobb tippjeit továbbra is hétről hétre publikáljuk oldalunkon, akit pedig a profi tippmesterek legjobb tippjei érdekelnek, látogassák meg a Logibetet.

A második feljutó pozícióra négy csapat is reális eséllyel pályázik, a Győr, a Nyíregyháza, a Balmazújváros és a Gyirmót szorzója is igen közel van egymáshoz, de akár a Zalaegerszeg vagy a Békéscsaba a is révbe érhet.

Ami a magyar állami bukméker által leggyengébbnek taksált csapatokat illeti, a Tiszakécske és a Mosonmagyaróvár bajnoki címe a legkevésbé valószínű, őket pedig a Budafok és a Kécske melletti másik két újonc, a Monor és a Kaposvár követi.

Melyik csapat nyeri az NB II-t?
   
Vasas 2.50
Győr 4.00
Nyíregyháza 4.30
Balmazújváros 5.00
Gyirmót 8.00
ZTE 15.00
Budaörs 20.00
Békéscsaba 20.00
2018-07-29;9117
268980