Tippjáték

Wimbledoni tippjátékunkban is győztest avatunk

Nagy siker volt partneroldalunkon a világ leghíresebb teniszversenyére való tippelés - hamarosan jön a folytatás.

Az idei Wimbledon az utóbbi idők legnagyobb izgalmait szállította és bővelkedett meglepetésekben is. A címlapokat végül Novak Djokovic és Angelique Kerber szolgáltatták, akik egyaránt underdogként húzták be az egyéni sikerért járó trófeát.

Djoker a béka feneke alól jött vissza idén. fotó: Reuters

Kaotikus két héten van túl a tenisz elitje és a sport szerelmesei - a férfiaknál viszonylag korán búcsúzott a top hét kiemeltből négy, de a hölgyeknél még ennél is nagyobb felfordulás volt.

Az Open-érában először esett meg, hogy a top 10 kiemelt közül egy sem érte meg a negyeddöntőt.

Persze azt hozzá kell tenni, hogy az egyértelműen a legjobbak közé tartozó Serena Williams szülési szabadsága miatt csúszott ki az élbolyból, de még így is mindössze egy szettveszteséggel menetelt a döntőig, ahol végül Kerber az útját állta.

Nem volt hát könnyű dolga a Wimbledonra tippelőknek, aki azonban rendkívül tapasztalt tippmesterünkkel tartott nagyon jól járt, hiszen "Cesc18" a rengeteg meglepetés ellenére is hatalmas profitot szakított!

Ingyenes versengésre is volt lehetőség - a torna előtt pár nappal hirdettük meg partneroldalunkkal közös tippjátékunkat, amely páratlan népszerűségnek örvendett, hiszen több mint 110 lelkes induló vágott neki a megmérettetésnek. Sikéréből adódóan a folytatás garantált és érdemes figyelni felhívásainkat, hiszen a holtszezonban sem maradtok majd verseny nélkül, ráadásul bő egy hónap múlva rajtol a US Open is.

A wimbledoni tippjáték nyertesei Nyeremény
I. ultrabulldog Roger Federer baseball cap
II. borisz18 hatharom.com  póló
III. Daniel22 hatharom.com  póló
IV. Tipperke56 hatharom.com  póló
V. dull1941 hatharom.com  póló

A nyerteseknek ezúton is gratulálunk és a Hathárom ügyfélszolgálata hamarosan felveszi velük a kapcsolatot.