Foci-vb 2018

Lapok, kirúgások, bedobások - spéci tippek a francia-belgára

Kedden este a francia-belga elődöntővel folytatódik a világbajnokság. Megnéztük, milyen speciális fogadásokkal lehet érdemes próbálkozni.

Gólszerzők

Ha pusztán a kereteket nézzük, akkor egyáltalán nem meglepetés, hogy a francia és a belga válogatott is eljutott a legjobb négyig, hiszen egészen fantasztikus játékosok alkotják mindkét oldalon a csapatot. Ahogy közeledünk a torna végéhez, természetesen a húzóembereken egyre nagyobb a nyomás és a figyelem.

A gólszerzős piacokon is a legnagyobb neveket találjuk, vagyis a bukmékerek nem számolnak meglepetésemberekkel.

A francia csapatban elsősorban az egyaránt háromgólos Griezmann-Mbappé duótól várják a gólokat, mindkét támadó találata hármas szorzó alatt fizet. A belgáknál a négy gólnál járó Lukaku a favorit, de Hazard és De Bruyne is esélyes a bukik szerint egy találatra, főleg, miután a brazilok ellen mindketten kiválóan játszottak.

Gólszerzők    
Griezmann 2.50 Hazard 4.00
Mbappe 2.90 Lukaku 2.50
Giroud 3.00 De Bruyne 4.00
Pogba 6.00 Mertens 5.00

 

Büntetőlapot kap

Szintén érdekes lehet vizsgálni a játékvezető személyét, aki az uruguayi Andrés Cunha lesz. A dél-amerikai sípmester eddig két meccsen dirigált, ezeken hat sárgát osztott ki, ami a vb-átlaghoz képest nem alacsony. A vb-beharangozónk során már górcső alá vettük a pálya azon területeit, ahol a mérkőzés eldőlhet, eszerint pedig a Kanté-De Bruyne, a Verthongen-Mbappé és a Pavard-Hazard párharcok döntő fontosságúak lesznek, hiszen vagy rutin- vagy gyorsaságbeli különbség van a játékosok között.

A számok alapján inkább egy francia sárga valószínű, hiszen a belga hátvéd négy meccsen csupán kétszer volt szabálytalan, míg Pavard például kilencszer is, míg Kanté öt meccsen hétszer faultolt. Ami az oddsokat illeti, a Chelsea klasszisára 5-szörös, a Stuttgart fiatal tehetségére 4.33-szoros, míg a Tottenham rutinos bekkjére 4-szeres oddson tehetünk pénzt. Mindezen tényezők velünk azt mondatják, megérheti Kantéra vagy Pavard-ra dobni egy kis aprót.

Büntetőlapot kap
Kante 4.50 Verthongen 3.50
Pavard 4.33 Marouane Fellaini 2.75

 

Speciálisok

Vb-elődöntőről lévén szó a tét természetesen óriási, ebből kifolyólag pedig az idegek is pattanásig feszültek lehetnek. Az egyenes kieséses szakaszban még csupán egyetlen kiállítás volt (a svéd-svájci 93. percében), amire jelenleg kereken ötszörös szorzón lehet fogadni a külföldi bukiknál, egy büntető pedig 2.75-ös szorzóért vihető. Nagyot kaszálhatunk egy öngóllal is, amire kereken 11-szeres kasszát kínálnak.

Speciálisok
  Igen Nem
Lesz piros lap a mérkőzésen 5.00 1.16
Lesz büntető a mérkőzésen 2.75 1.40
Öngól 11.00 1.05

 

Percek

Az egyik legnépszerűbb teremben egészen extrém fogadási piacokat is nyitottak a vb-re, így például lehet fogadásokat kötni arra, hogy mi minden történik az első 10 perc alatt. Elég komolyat lehet kaszálni egy korai góllal vagy éppen egy korai sárgával is. Utóbbi abban az esetben lehet opció, ha a játékvezető már a meccs elején tudtára szeretné adni a játékosoknak, hogy ki a főnök, mert hogy lesz szabálytalanság, abban biztosak vagyunk.

Ez látható a szabadrúgásokra meghúzott 2,5-ös határból és a hozzátartozó szorzóból is, ha felpaprikázott hangulatban vágnak bele a meccsbe a a csapatok, ez a fogadás elég könnyen ülhet.

Ti mit gondoltok, milyen speciális fogadással lehetne próbálkozni?
Első 10 perc (00:00 - 09:59)
  Felett Alatt
Gólok 0.5@4.50 0.5@1.18
Szögletek 0.5@1.61 0,5@2.20
Büntetőlapok 0.5@7.00 0,5@1.10
Szabadrúgások 2.5@1.57 2.5@2.25
Kirúgások 1.5@1.90 1,5@1.80
Bedobás 5.5@2.10 5.5@1.66

borítókép: as.com