Sportfogadás

Kaotikusan fogadják az első vb-elődöntőt

A Tippmixpró fogadási statisztikái hűen tükrözik a szorzókat, de 40 százalék a legmagasabb oddsra pakolja a pénzt.

A meccs egyik pikantériája, hogy a franciák ikonja az ellenfelet segíti. fotó: The Week UK

A két világbajnoki elődöntő közül az előrehozott finálénak is beillő francia-belga páros egyértelműen kiemelkedik és a két válogatott formája alapján komoly izgalmakra számíthatunk. A találkozóval több cikkben is foglalkoztunk már, ezeket ide, ide és ide kattintva olvashatjátok.

1x2    
Franciaország Döntetlen Belgium
2.47 3.15 2.85

Franciaország meccsről meccsre javuló formát mutat a tornán és bár Griezmann szerencsés gólja is kellett az Uruguay elleni sima negyeddöntős győzelemhez, a találkozót végig a kezükben tartották.

A belgák a selecaón aratott sikeréhez az eddigi legjobb teljesítményükre volt szükség a vb-n - Martinez mester kiváló taktikája ismét bevált és abszolút megérdemelt volt a továbbjutásuk. De Bruyne a neki sokkal jobban fekvő pozícióban, Fellaini pedig megszokott helyén alkotott maradandót és nagyon úgy tűnik, hogy a Japán elleni ébresztő a legjobbkor jött a Vörös Ördögöknek.

A Les Bleus hatodik vb-elődöntőjére készül, de csak kétszer jutott a fináléba, a belgák pedig történelmük első döntőjét játszhatnák továbbjutás esetén!

Ha csak nem többgólos győzelmet arat valamelyikük, aligha beszélhetünk majd meglepetésről, hiszen teljesen háromesélyes elődöntőről van szó. A     fogadóit is komoly dilemma elé állítja a párosítás, ám a statokból kirajzolódik, hogy legnagyobb arányban a döntetlen mellett teszik le a voksukat. Logikus döntés lehet ez egy ennyire kiegyensúlyozott meccsen, hamarosan megtudjuk, hogy igazuk volt-e.

 

[2059647] 2018-07-10 20:00:00 Franciaország - Belgiumx;