Foci-vb 2018

Angliának kinéz a döntő, de Brazília a favorit

Az oddsok alapján Brazília tovább növelte előnyét a végső győzelemre, második helyre pedig feljött Anglia.

Neymarék a vb esélyesei / Fotó: fifa.com

Pénteken a negyeddöntőkkel folytatódnak a küzdelmek az oroszországi világbajnokságon, a legjobb négy közé megrendezésre kerülő párharcok esélyeiről ebben a cikkünkben írtunk.

A végső győzelmet illetően is megnéztük a szorzókat. Nem meglepő módon továbbra is Brazília számít a legnagyobb favoritnak a kupára, Neymarék vb-címére valamivel négyes szorzó alatt lehet fogadásokat kötni az állami irodában.

A bukik erőrangsorának második helyét holtversenyben Franciaország és Anglia foglalja el, mindkét válogatott győzelme kereken ötszörös pénzt fizet jelenleg. A franciák és a brazilok legjobb esetben az elődöntőben találkozhatnak, vagyis a bukik szerint annak a párharcnak a győztese érhet fel leginkább a csúcsra.

A péntek este Brazíliával megmérkőző Belgium szorzója kereken hetes, akárcsak a horvátoké, akikre hatos szorzón kínált fogadásunk elég jól áll.

A nyolcas mezőny három outsidere Uruguay, Svédország és a házigazda Oroszország, mindhárom csapatra rendkívül magas szorzót kínálnak az oddsmesterek.

Szerinted ki megéri most fogadni valakire?
Ki nyeri a 2018-as vb-t?    
Brazília 3.75
Anglia 5.00
Franciaország 5.00
Horvátország 7.00
Belgium 7.00
Uruguay 17.00
Oroszország 20.00
Svédország 25.00