Foci-vb 2018

Az oddsok alapján így néznek majd ki az elődöntők

Kialakultak a negyeddöntős párosítások a vb-n, a fogadóirodák szerint pedig az alábbi elődöntőkre mutatkozik a legnagyobb esély.

Fotó: fifa.com

A kedd esti mérkőzéssel újabb etap zárult le az oroszországi világbajnokságon, a nyolcaddöntős meccsek végeztével kialakultak a negyeddöntős párosítások is.

A meccseket párosával pénteken és szombaton rendezik majd, viszont természetesen már most megköthetjük fogadásainkat a találkozókra.

Az Uruguay-Franciaország negyeddöntőről már korábban is beszámoltunk, a hétvégi számokhoz képest túl sok változás nem történt, továbbra is a gallok a favoritok, háromesélyben viszont már csak 1.95-ös oddsot kínál rájuk az állami iroda.

A vb talán egyik legnagyobb meccse lehet a brazil-belga, hiszen mindkét válogatott az esélyesek között szerepelt a viadalt megelőzően is. A bukik szerint Neymarék a favoritok, de a kettes szorzójuk azért jelzi, hogy közel sem lesz ez egy sima mérkőzés.

Szombat délután a svéd-angol párosítással kezdődik a játéknap. A bukik szerint a 24 év után ismét negyeddöntőig jutó skandináv alakulat számára eljön a végállomás és a Kane vezette angol válogatott beverekszi magát a legjobb négy közé.

A negyeddöntős szakaszt a házigazda oroszok a horvátokkal zárják. A szboranja nagy meglepetésre büntetőkkel kiverte a spanyol válogatottat, ez a siker pedig teljes eufóriát okozott az egész országban. A horvát válogatott rászolgált a dánok elleni továbbjutásra, ám Modricék a tűzzel játszottak, hiszen szintén csak büntetők után léptek tovább a következő fázisba.

Oddsok a továbbjutóra  
Uruguay - Franciaország 2.56 1.43
Brazília - Belgium 1.53 2.30
Svédország - Anglia 2.75 1.38
Oroszország - Horvátország 2.25 1.56
1x2   
  1 x 2
Uruguay - Franciaország 4.20 3.05 1.95
Brazília - Belgium 2.05 3.25 3.50
Oroszország - Horvátország 3.50 3.05 2.15
Svédország - Anglia 4.45 3.15 1.85