TipPics

Lehet, hogy már meg is van a legpechesebb vb-szelvény?

Olvasónk oly módon bukta 100 ezres single fogadását, hogy az még egy hollywoodi komédiában is simán megállná a helyét.

Ahogy azt már korábban is pedzegettük, a méltán sikeres TipPics rendszerrel szemben több olvasónk is azzal a kritikával élt, hogy csak a nyertes szelvények kerülnek bemutatásra. Ennek apropóján hirdettük meg a világbajnokság idejére a peches szelvények "versenyét", amelyen a legbalszerencsésebb szeló tulajdonosát a vb után ajándékkal jutalmazzuk!

Hiába a lamentálás, egyelőre elég szégyenlősök a fogadók, hiszen továbbra is szinte csak sikerekről árulkodó tippsorok érkeznek be (aminek persze nagyon örülünk), ám akadt egy-egy komoly lefolyás is.

A legkiemelkedőbb egészen elképesztő módon úszott el - "kartal" nevű olvasónk a remek formában lévő Svájc sikerére fogadott Costa Rica ellen. A meccs végül közel sem lett sima, hiszen bár az első félidőben Dzemaili által vezettek a helvétek, a közép-amerikai csapat nem adta fel és egyenlített a második játékrész elején. A 88. percben aztán a fogadók kitörő örömére jött Drmic és 2-1-re alakította az állást. A spori négy perc hosszabbítást mutatott fel és egy percet kellett volna már csak kihúzniuk, ám a 93. percben Costa Rica tizenegyeshez jutott. A sors még itt is tudott egyet csavarni a történeten és a tőrt megforgatta a Svájcra fogadókban, ugyanis

Bryan Ruiz büntetője a keresztlécen csattant, ám a kihagyott lövés a kapus, Yann Sommer testén irányt változtatott és mégis a hálóban kötött ki!

 

Lehet, hogy már meg is van a legpechesebb vb-szelvény?

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek. Továbbá most a labdarúgó-világbajnokság közeledtével még Logibet-előfizetést is nyerhetsz!

Kattints a részletekért!