Bulvár

Maradona nincs is annyira készen, mint hittük?

  • gb1

Az Isteni Diego meghökkentőbb jeleneteket produkált a VIP-páholyban, mint az argentinok a pályán - megvan miért!

Az Albiceleste valaha volt egyik legjobb játékosáról sokkoló felvételeket láthattunk Argentína meccsei során. A képsorok bejárták a világot, a csapból is az folyt, ahogyan felakadt szemekkel az égiek felé fohászkodva ünnepli Messi találatát.

Nem meglepő, hogy egyből rengeteg pletyka kelt szárnyra, hogy Maradona túlzott drog és alkohol fogyasztása miatt viselkedik úgy, ahogy. Ráadásul a Nigéria elleni sorsdöntő párharc után még a Zenit stadionjának orvosi stábjának a beavatkozására is szüksége volt, annyira megkészült az 57 éves legenda.

Csütörtöki lapinformációk szerint azonban egyáltalán nem a narkónak köszönhetően produkál meglehetősen furcsa jeleneteket. A Daily Mail ugyanis tudni véli, hogy egy új film készül az életéről és emiatt viselkedik ily drámai módon. A korábbi Napoli támadóról nem más készíti dokumentumfilmet, mint Asif Kappadia, akinek a Sennát vagy az Amy-t is köszönhetjük.

Persze a rosszmájúakat ez egyáltalán nem győzte meg és ami igaz az igaz, a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. Mi persze reméljük, hogy csak a film miatt csinálja...

[2059632] 2018-06-30 16:00:00 Franciaország - Argentínax;