Foci-vb 2018

Ázsiai hendikkel operálunk hétfőre - napi tippek a vb-re

Hétfőn megkezdődik a csoportkörök utolsó felvonása, lássuk milyen tippeket ajánlottunk a mai meccsekre!

 

  • Az A csoport első helyéről dönt majd az Uruguay-Oroszország. Mindkét válogatott egyaránt 6 ponttal áll, így a mérkőzés győzteséé lesz az első hely, döntetlen esetén jobb gólkülönbsége miatt az orosz válogatott végez az élen. A vb-n eddig látottak alapján mi egy motiváltabb orosz válogatottra számítunk, ebből kifolyólag pedig nem is lehetett más a tippünk, minthogy a házigazda elkerüli a vereséget hétfő délután.
     
  • Bár a B csoportban Marokkó már kiesett, a spanyolok ellen mérkőzésen szerintünk mégis egy motivált, harapós afrikai együttest látunk majd a pályán. Ez pedig a spanyol válogatott ellen gyakran elegendő ahhoz, hogy elkerüljék a kiütéses vereséget, Costáéknak Irán ellen is elegendő volt az 1-0-s siker, Marokkó viszont sokkal nyitottabb futballra képes. A spanyol-marokkói meccsre egy ázsiai hendikepes fogadást ajánlottunk, amelynek értelmében tippünk csak 3 gólos spanyol győzelem esetén veszít, kétgólos hispán sikernél a feltett tétünk fele visszajár, minden más eredmény pedig nyer.
Ha kíváncsi vagy 'varin' Portugál-Irán illetve 'mr.blonde' Uruguay-Oroszország logibetes tippjére, akkor kattints ide és ide!

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?
Napi tippek a vb-re      
  Meccs Tipp Odds
16:00 Uruguay-Oroszország Oroszország +0,5 AHC 1.40
20:00 Spanyolország - Marokkó Marokkó +1,75 AHC 1.50

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!