Tipp

Elég tuti kettes kötést találtunk a hétvégére

Két olyan párosításra fogadunk, ahol a felek között hatalmas a különbség.

Javában zajlik a világbajnokság csoportkörének második fordulója, sőt, hétfőn már a harmadik kör is kezdetét veszi.

Fotó: eurosport

Az alábbi kettes kötés ugyan nem bír valami magas szorzóval, azonban véleményünk szerint elég erős kombináció, amelynek bejövetelére elég komoly esélyt látunk.

Vasárnap délután Anglia-Panama mérkőzéssel indul majd a játéknap. Miután az első körben az angolok megkaparintották a győzelmet Tunézia ellen, egy újabb sikerrel bebiztosíthatják továbbjutásukat, a parányi karibi ország válogatottja ellen pedig kötelező a három pont a Southgate-legénységnek. Bár Panama Belgium ellen egy félidőn át állta a sarat, a végére azért kijött a minőségbeli különbség. Nagyon nem is ragoznánk tovább, ebben a párharcban Anglia a favorit, a botlásuk pedig a vb legnagyobb szenzációját jelentené.

A másik találkozó egy hétfői ütközet, méghozzá a B csoportból. Tippmesterünk már felhívta a figyelmeteket Portugália megemelkedett szorzójára Irán ellen, ezt a helyzetet pedig valóban érdemes lehet kihasználni. A képlet meglehetősen egyszerű, ha Irán legyőzi az Európa-bajnokot, akkor továbbjut, döntetlen illetve portugál győzelemnél viszont Cristiano Ronaldóék érnek révbe.

Bár Irán mind a két meccsén hősiesen és igen eredményesen védekezett, Portugália személyében "emberére akar" majd, hiszen a luzitánok egyik legfőbb erőssége szintén a kiváló védekezés.Az arab válogatottnak viszont most nem elég bekkelni, támadnia is muszáj lesz, ez pedig egyértelműen Portugáliának kedvez. A két csapat között óriási a tudás- és minőségbeli különbség, nehezen képzelhető el, hogy Ronaldóék vereséget szenvedjenek, de egy DNB-vel levédhetjük az ikszet a biztonság kedvéért.

Így a két fenti tippel kapunk egy 1.50-es szorzót, amire akár bátrabbak nagyobb téttel is rápróbálhatnak.

Mit gondoltok, megéri kockáztatni?

 

hatharom.com
Anglia - Panama Anglia
Irán - Portugália Portugália DNB
@1.50
Fogadási határidő: Vasárnap 14:00