Foci-vb 2018

Izmos szorzókat küldünk játékba hétfőn - napi tippek a vb-re

Az ötödik játéknapon az orosz gálázás után jöhet a második kiütéses győzelem, de háromból két meccsen kevés gólt várunk.

  • A világbajnokság ötödik játéknapját 14 órakor az F-csoport kezdi, ahol a németek borulását követően teljesen nyílttá válhat a küzdelem. A svédek védelme már a play-offban üzent a leendő ellenfeleknek, amikor az olaszokat kétszer is nullára tartották. Ráadásul a két csapat legutóbbi négy meccséből három 0-0-ra végződött, így kézenfekvő a kevés találati számra való fogadás.

 

  • Délután ötkor a Belgium - Panama párharccal folytatódnak az izgalmak. Bár ez a kifejezés lehet, hogy kicsit erős, ugyanis meglehetősen egyoldalú mérkőzést várunk. De Bruyne és társai több nagy pofont is kiosztottak a felkészülési időszakban és az első vb-jére készülő Panamára is hasonló sors várhat.

 

  • A hétfői menetrendet a Tunézia - Anglia zárja a Volgográd Aréna közönsége előtt. Bár az észak-afrikai csapatot az utóbbi egy évben csak a spanyolok fogták meg, többnyire tudásszintjükkel azonos, vagy gyengébb csapatokkal mérettették meg magukat. Az angolok Gareth Southgate-nek köszönhetően komoly arcfelvarráson estek át és a szakértők szerint akár a top négyig is elmehetnek - szerintünk egy feszes meccsen három ponttal kezdhetik majd a 2018-as vb-t.

 

Mit gondoltok, hogy zárunk ezekkel a tippekkel?

 

Napi tippek a vb-re      
  Meccs Tipp Odds
14:00 Svédország - Dél-Korea Ázsiai gólszám - kevesebb, mint 2.25 @ 1.65 1.65
17:00 Belgium - Panama Belgium -2.5 2.40
20:00 Tunézia - Anglia Anglia és 3.5 gól alatt 1.80

Kattints a képre és tippelj a vb-re Te is!