Foci-vb 2018

Jön az első nagy próba a topfavorit braziloknak

A csoportküzdelem legnehezebb mérkőzése vár a Selecaóra, Svájc ellen kezdhetik meg a menetelésüket Neymarék.

Akár csoportdöntőnek is betudható Brazília első mérkőzése, melyet a fogadóirodák által favoritnak tartott gárda Svájc ellen játszik vasárnap este. Bár tény, hogy a helvétek remek formában várják a tornát, ha van egy csapat, amely még náluk is brutálisabb sorozatban van, az a Tite fémjelezte brazil gárda.

Fotó: FourFourTwo

A dél-amerikai csapatot méltattuk már rengeteget, egészen elképesztő, hogy mennyire egységes csapatot alkot a Selecao. Noha olyan sztárok neve remekül cseng, mint mondjuk Neymar vagy Paulinho, a gárda ereje mégis az egység, illetve a szenzációs védelem. A Selecao úgy kapott 18 meccsen 11 gólt, hogy az utolsó találkozóin már tét nélkül lépett pályára, hiszen tízpontos fölény birtokában nagyon hamar kvalifikálta magát a vb-re.

   
Brazília Döntetlen Svájc
1.40 4.35 7.50

A felkészülés is csodálatos eredményekkel volt fűszerezve, egyedül a Wembley-ben maradtak gól és győzelem nélkül, de közel 500 perce gólt sem kaptak.

Ami a kezdőt illeti, Tite vélhetően a szokásos 4-3-3-at választja, ahol is Neymar társa Gabriel Jesus, valamint Willian lehetnek a csatársorban.

A svájciaknál szintén van ok a bizakodásra, leszámítva egy portugáliai vereséget, emberemlékezet óta nem találtak legyőzőre, igaz, komoly ellenféllel szemben csak egyszer találkoztak, akkor Spanyolország ellen ikszeltek. Nevek alapján kiváló játékosok alkotják Vladimir Petkovic együttesét, hiszen szinte minden focista valamely európai topligában rúgja a bőrt.

[2059607] 2018-06-17 20:00:00 Brazília - Svájcx

Svájc évről évre nagyobb játékerőt képvisel, azonban olykor még a csoportküzdelmeket sem éli túl. Az európaiaknak ugyanakkor nem is ezen a mérkőzésen kell pontot, pontokat szerezniük, és legyünk őszinték, nem is valószínű, hogy éppen ők babrálnak majd ki először ezzel a pokolian erős brazil csapattal.

hatharom.com
Brazília nyer
@1.40
[2059607] 2018-06-17 20:00:00 Brazília - Svájcx;