Foci-vb 2018

Majd' kétszeres szorzóval támadunk a Les Bleus meccsén

Deschamps fiai párosával rúgják a gólokat és az ausztrálok ellen megadhatják az alaphangot a továbbiakra.

Mbappé válogatott szinten is bizonyíthat. fotó:archív

Szombaton magyar idő szerint délben kazanyi gyepen is megkezdődik a játék és a C csoport favoritja a kvartett papíron leggyengébbjével néz farkasszemet.

1x2    
Franciaország Döntetlen Ausztrália
1.25 5.50 10.00

A franciákat 2016-ban a hazai rendezésű Eb döntőjében mindenki a dobogó legfelső fokára várta és miután a lesérült Ronaldót nélkülöző portugáloktól kikaptak, sokan Deschamps bukását vizionálták. A mester végül maradt és csapata olyannyira meggyőzően menetelt, hogy immár a torna egyik esélyeseként tartják őket számon. A selejtezők során csak egy vereséget szenvedtek és Svédországot négy ponttal előzve első helyen jutottak ki a vb-re.

Franciaország#fra-france#5

A barátságos meccseken is szépen muzsikáltak, legnagyobb fegyverük pedig a támadósorban rejlik - az utóbbi nyolc meccsükön 17-et vágtak ellenfeleiknek. A találatok kivitelezéséből oroszlánrészt vállalt Griezmann és a fiatal csillag, Mbappé is, akiktől azt várják, hogy minimum az elődöntőig repítik hazájuk nemzeti csapatát.

Természetesen az ausztrálok ellen óriási favoritnak számítanak és a mérleget az is feléjük billenti, hogy 

Deschamps-pal az élen a FIFA-világranglista 20-40. közti csapatok ellen 11-ből 9 alkalommal győzni tudtak a kékmezesek.
[2059595] 2018-06-16 12:00:00 Franciaország - Ausztráliax

A Socceroos-nak volt a legrögösebb útja a vb-re, összesen 22 meccset kellett megvívniuk, közte két rájátszási találkozót. Honduras ellen 3-0-val biztosították be a részvételüket Sydneyben. Támadójuk, Robbie Kruse az edzői stáb szerepének fontosságát emelte ki a minap adott interjújában. "Szerencsések vagyunk, hogy olyan stáb irányít minket, amely rendelkezik vb-tapasztalattal, ráadásul komoly sikereket is értek el. 

Marwijk a hollandokat a döntőig vezette 2010-ben, tehát tudja mi kell a hosszú meneteléshez. Taktikailag remekül felkészítettek minket, reméljük sikerül is végrehajtanunk a tanultakat.

A csapat talizmánja, Tim Cahill immár a negyedik vb-jére készül és a negyedik játékos lehet a történelemben, aki több mint három világbajnokságon szerez gólt.

Ausztrália#aus-australia#5

A felkészülési időszak remekül sikerült nekik, hiszen júniusban 4-0-ra alázták le a cseheket, ellenünk pedig a kabaréba illő öngólok miatt emlékezetes párharcon 2-1-re diadalmaskodtak. A felhozómeccsek sikerei miatt önbizalomban nincs hiány, ám a franciák azért bőven más kategóriát képviselnek.

A gólokra való fogadást támasztja alá, hogy 

Franciaország utóbbi 14/9, Ausztráliának pedig 7/5 meccsén született legalább három találat!

Egymás ellen eddig négyszer találkozott a két válogatott, két francia és egy ausztrál siker valamint egy 1-1-es döntetlen született. Legutóbb 2013-ban találkoztak, akkor a Les Bleus 6-0-ra gázolta földbe a Socceroos-t.

 

  • Franciaország nyer és 2.5 gól fölött @1.85    

 

[2059595] 2018-06-16 12:00:00 Franciaország - Ausztráliax;