Sportfogadás

Talán még soha ennyien nem fogadtak egy kimenetelre!

A Logibet népes tábora egy emberként szavazott bizalmat a vb-re készülő ausztrál nemzeti tizenegynek.

Látva a magyarok hétközi mérkőzését, igen nagy egyetértésben tippeltek az Ausztrália elleni mérkőzésre is tippmestereink és szerkesztőink a Hathármon. De nem csak itt, hanem partneroldalunkon, a Logibeten is konszenzusos döntés született: nem győzhetünk a vb-re felkészülő Kenguruk ellen.

   
Magyarország Döntetlen Ausztrália
2.90 3.05 2.47

Szombat délelőttig ugyanis soha nem látott mennyiségben tippeltek a tippmesterek a találkozóra, 24 tipster, köztük master, seniorok, juniorok, rookie-k és newbie-k is fogadást ajánlottak a találkozóra, ami egyértelműen rekord a Logibeten. 

A játékosok gondolataiban egy valami közös volt: senki sem tippelt arra, hogy a magyarok nyerhetnek. A legtöbb tippmester óvatosabb volt és az ausztrálok DNB-s győzelmére voksolt, de többen háromesélyben is Marwijk csapatát látták győztesnek. Emellett néhány fogadó a gólokban látta az értéket, szerintük nem lesz unalmas mérkőzés az auszik vb előtti utolsó barátságos mérkőzése.

Hogy Leekens gárdája mire megy a Kengurukkal, az tehát a tippmesterek szerint egy pillanatig sem kérdés, a valóságra azonban szombat délután fél 6-tól kapunk majd választ.

[2739988] 2018-06-09 17:30:00 Magyarország - Ausztráliax;