Sportfogadás

Tengernyi tipp, óriási profit - interjú varinnal, a Logibet vezető tippmesterével

13 ezredik tippjéhez közelít varin, aki immáron fölényesen vezeti a Logibet rendszerét. Meginterjúvoltuk!

Csak 2018-ban több, mint 1900 lezárt tippel állsz, amelyhez brutális, 700 egység profit is párosul. Honnan ez a sok tipp, hogy győzöd ezt munka mellett?

Van szerencsém elmondani, hogy a munkám egyben a hobbim, hiszen a Hathárom újságírójaként a teljes munkaidőt (és a barátnőm szerint még az az előtti és utáni órákat is) azzal töltöm, hogy lesem az eredményeket és a fogadóirodák kínálatát - a nyamvadt brazil tippek pedig sokszor aludni sem hagynak :) Ez persze önmagában kevés lenne ennyi tipphez, de mivel már lassan két évtizede űzöm az ipart, kialakult a saját információs közösségem.

Nagyon sok tippmesterrel állok kapcsolatban, rengeteg fórumnak vagyok tagja, így gyakran olyan tippekhez jutok hozzá, amikhez mások nem. Úgy vélem, ez a sikeres sportfogadó egyik alapismérve. Nem feltétlenül kell egy személyben magának megváltania a világot, hanem ismernie kell néhány olyat, akikkel együtt már könnyebb.

Ennyi tippet azért valljuk be, nem egyszerű megjátszani, hiszen komoly bankroll szükséges hozzá. Te mit tanácsolsz az előfizetőidnek, hogyan gazdálkodjanak a tippekkel?

Átlagban napi 15-16 tippet adok, ami már egy csökkentett szám a korábbiakhoz képest. Igyekszem folyamatosan felülvizsgálni és megszűrni a forrásaimat, hogy a legjobb tippeket tudjam adni.

Igen, az én tippjeim lekövetéséhez nem árt egy komoly bankroll, de ha valaki alkalmazza az unalomig ismételt bankroll-menedzsmentet, nagy gondja nem lehet egy vesztő szériában sem. Ráadásul tőlem sem feltétlenül kell mindig, minden tippet megjátszani.

A tippmesterek részletes statisztikái elérhetőek, így mindenki láthatja, hosszabb távon mire számíthat egy foci- vagy egy tenisztippel.

Teljesen érthető, ha valaki mondjuk nem bízik olyan sportágból adott tippekben, mint például a kosárlabda vagy a jégkorong, amiből all time mínuszos vagyok, de természetesen azon dolgozom, hogy a jobb források felkutatásával és tanulással ezeket is kijavítsam.

3600 tenisztipp után 8.36%-os ROI-val állsz teniszből, ami a profitod nagy részét ki is teszi. Lehet mondani, hogy teniszspecialista vagy?

Az eredmények alapján én is ezt mondanám, de az igazat megvallva nem tartom magam annak. Abban például biztos vagyok, hogy a lexikális tudásom messze elmarad Cesc18 vagy MoneyMaker kollégáktól, ugyanakkor rengeteget foglalkozom statisztikákkal és bújom a játékosok közösségi oldalait is. Közelítve a 4000 tipphez már persze nem beszélhetünk sem szerencséről, sem pedig fellángolásról, így különösebben szerénykednem sem kéne, hiszen ez kiugróan szép eredmény, de bőségesen van még hova fejlődnöm.

A tenisz egyébként az egyetlen sportág, amit szívesen is űzök, ami persze a fogadásban nem sokat segít, de hobbimmá vált. Sokat segítettek az idők során mentoraim is egyébként, hiszen hosszú-hosszú évek óta tanulok nálam jobb eredményekkel rendelkező tenisztipsterektől, amely talán a jó eredmények egyik legfőbb okozója.

Hogy látod az első helyről, vannak a Logibeten feltörekvő tehetségek a rutinos rókák mellett is, akikre érdemes odafigyelni?

De még mennyire! Hogy felülről lefelé haladjak, először MoneyMaker kollégát emelném ki, akinek grafikonja nagyon szépen ível felfelé. Szép pluszt szállít fociból, teniszből, dartsból, igazán sokoldalú tippmesterről van szó. Tomihmv és mr.blonde urak igazi veteránok, hosszú éves tapasztalatuk és eredményeik önmagukért beszélnek.

Ha kicsit lejjebb tekintünk, érdemes megemlíteni Griezmann és Noemail tippjeit is. Előbbi alacsonyabb ligás tippjeivel én is sokat kaszáltam már, Noemailt pedig a Logibet legjobb kézitipsterének tartom.

Ha meggyőztek varin gondolatai és kipróbálnád te is a Logibetet, továbbra is 19 eurós havi áron férhetsz hozzá minden tippmester minden tippjéhez

Jó látni viszont, hogy vannak feltörekvő tehetségek is, ahogyan te fogalmaztál. Nekem nagyon tetszik például Kildor hozzáállása is a tippekhez. Szépen indokol, kisebb piacokat játszik és nem utolsósorban plusszol. Bízom a két új Protipperben is, rolandnyg-ben és kiralyd-ben, szerintem velük is nagyon hasznos és hosszú távon profitábilis tippmesterekkel bővült a táborunk. Való igaz, hogy a jelenlegi rendszerben kell néhány hónap, mire az ember a legjobbak közé ér, de a profi tippmesterkedés egyértelműen maraton, nem pedig sprint. Sokat kell tanulni, elsősorban a saját hibáinkból, viszont ha elvégezzük a házi feladatot, a jutalom sem marad el.

Tippjeidnél rengeteget hangsúlyozod a Cashout fontosságát. Valóban ilyen nagy szerepet játszik tippjeidnél a trade-elés?

Úgy vélem, a teniszfogadásokat egyszerűen nincs értelme trade-elés nélkül csinálni. Egyéni sportágról lévén szó, egy pillanat alatt óriási fordulat állhat be egy mérkőzésen, amely boríthatja a papírformát. Az, hogy egyre több bukmékernél jelenik meg a Cashout-funkció, óriási ajándék, de a keresztfogadásokkal bárhol máshol is elérhető.

Néhány napja egy remek példa volt, amellyel érzékeltetni lehet, mennyire fontos. 15.5 játék fölé fogadtunk egy ITF-mérkőzésen, ahol a teljesen underdog játékos 3-1-re vezetett, tehát úgy kalkulálhattunk, hogy hacsak nem veszít el zsinórban 11 játékot, a tippünk nyertes. 9-et elveszített és remegni lehetett a nyertes tippért. 3-1-nél azonban már gyakorlatilag 100%-ot ki lehetett venni a fogadásból, amely kötelező is volt ennél a pontnál. A tipp szerencsére amúgy is zöldült, de úgy vélem, aki nem nyomott rá ennél a pontnál a cashoutra, hibát követett el.

Miért válaszd a Logibetet?
Egyedülállóan olcsó áron, 19 euróért 4 master, 5 senior, 24 junior és 20 rookie tippmester minden tippjét megkaphatod!
Mert az oldal minden száma és minden eredménye verifikált, itt nem találkozol kozmetikázott eredményekkel és hazugságokkal, mint a fizetés Facebook-csoportokban.
Mert a Logibet-index révén a tippmestereket olyan komplex módon értékelik, ahogy sehol máshol, így garantálva ezzel, hogy csak a legjobbak tippelhetnek a legmagasabb kategóriában.
Mert a tippmesterekhez részletes statisztikák és sportágankénti toplista is tartozik, így pontosan összeállíthatsz egy kívánt portfóliót magadnak.
Mert a Logibet tippmesterei már eddig is bizonyítottak a Protippben.

Én egyszerűen beállítom a teniszfogadásaimnál, hogy vegye fel az aktuális nyereményt 93-95% környékén. Megkímél hihetetlen bad beatektől és az azokkal járó frusztrációtól, cserébe olykor néhány euróért. Szerintem enélkül ma a sportfogadás nem művelhető.

Következik a teniszszezon legizgalmasabb része, majd pedig futball-világbajnokság. Mit várhatunk tőled a következő hónapokban?

Hát nem most fogok visszavenni a tippszámból :) Egyrészt a topligák végének közeledtével nagyon sok értékes tippet lehet találni, hiszem ugyanis, hogy ilyenkor a legkönnyebb megverni a bukikat.

Nagyon szeretem mind a salakos, mind a füves teniszszezont, így ezekre folyamatosan érkeznek majd tippek, szép számmal. A wimbledoni a kedvenc Grand Slamem, így biztosan nem fogunk majd unatkozni.

A vb-t illetően egyelőre a longtermeken töröm a fejemet, mert sajnos a múltban többször is befürödtem az ilyen világversenyekkel. De ahogy ismerem magamat, végül legyőzöm majd gátlásaimat és az oroszországi világbajnokságot is tippek özönével kísérjük majd végig :)

Ha te is kérdeznél valamit varintól, ez alatt a post alatt megteheted!