Bulvár

200 millió egy összegben vagy 200 ezer hetente - melyiket választanád?

Címkék:

A 18 éves Charlie Lagarde azt választotta, amelyet valószínűleg kevesebben mernénk bejátszani.

Kezdők szerencséje - tartja a mondás, amelyet most egy kanadai lány, Charlie Lagarde érezhet a világon a legjobban. A 18. születésnapját a napokban ünneplő tini ugyanis egymillió kanadai dollárt, vagyis kb. 200 millió forintot nyert. A döntése viszont alighanem sokakat meglepett.

Fotó: Twitter

Charlie ugyanis dönthetett róla, hogy egy összegben megkapja a 200 millió forintot vagy pedig élete végéig kap majd 1000 dollárt hetente, vagyis havi jövedelme körülbelül 800 ezer forint lesz. A lány egy pénzügyi tanácsadóval való konzultálás után végül utóbbi mellett döntött, ugyanis ez nem csak biztonságosabb megoldás, de így adóznia sem kell a pénzből.

A fiatal hölgy egyébként éppen a 18. születésnapját ünnepelte, amikor is egy quebeci boltba betérve vett egy pezsgőt, valamint megvette élete első lottóját - amely megalapozta az egész életét.

Charlie az élete végéig tartó korrekt fizetés ellenére sem adja fel álmait, szeretne továbbtanulni és rengeteget utazni. "Fényképezést szeretnék tanulni. Az egyik nagy álmom, hogy a National Geographicnál dolgozzak" - nyilatkozta a lány.

Egy gonddal mindenesetre kevesebb neki élete végéig.