Átigazolás

Nápolyból igazol világbajnokot a Milan, de ennek nem fognak örülni a rossonerik

  • varin

Pepe Reina megszerzése Donnarumma távozásának előszele lehet.

Vasárnap este 0-0-s döntetlent játszott Milánóban a Napoli, amelynek eredményeképpen eldőlni látszik az olasz bajnokság. Nem ez az egyetlen rossz hír azonban ezekben a napokban a déliek fanatikusainak, hiszen mostanra gyakorlatilag biztossá vált, Pepe Reina elhagyja a Napolit és az AC Milanhoz igazol.

Fotó: Squawka

A 36 éves kapus kontraktusát ugyanis nem akarják meghosszabbítani Nápolyban, a Milan viszont örömmel látná soraiban a világbajnok portást. A goal.com és a Sky Sports értesülései szerint Reina már ezekben a napokban is Milánóban tartózkodik, ahol a sikeres orvosi vizsgálatot követően alá is írhatja nyártól életbe lépő szerződését.

Ez azonban nem feltétlenül jó hír a Milan-szurkolóknak, hiszen Reina aligha padozni érkezik a San Siróba. Ebből viszont arra következtetnek a pesszimista rossonerik, hogy Gianluigi Donnarumma távozik nyáron a Milantól.

Az olasz szupertehetség szerződését nyáron hosszabbították meg 2021-ig, ám amellett, hogy többek között a PSG és a Real Madrid ostromolja őt hónapok óta, ügynöke és jó barátja, Mino Raiola is szeretné, ha Donnarumma átigazolása kicsit megtömné a zsebét.

Gattuso együttesére csütörtökön vár még egy EL-visszavágó, ám az Arsenal elleni második mérkőzés minden bizonnyal hátul van most a prioritási listában, hiszen a bajnoki versenyfutásban hat egységre van már csak tőlük a BL-indulást jelentő negyedik hely.

Donnarummáék hétvégén a Chievót fogadják, amely nem csak a veronaiak formáját tekintve, de a két csapat közös múltját ismerve is egy országos fixnek tűnik. Nem is csoda, hogy a szorzó csupán 1.35 a Tippmixpro-n.

241306