Átigazolás

Másfélszeres fizetésre mondott nemet Messi

Kínába vitték volna a Barcelona szupersztárját, ám ő nem volt vevő a fizetésemelésre sem.

Fotó: Archív

Néhány héttel ezelőtt hosszabbította meg hivatalosan is szerződését Lionel Messi, a Barcelona szupersztárja. Az argentin gólzsák 2021 júniusáig kötelezte el magát a gránátvörös-kékekhez, ahol éves fizetése meghaladja a 70 millió eurót. A hírek szerint azonban ez az összeg is eltörpül amellett, amelyet Kínából ajánlottak a Bolhának a szerződése aláírását megelőzően.

A Mundo Deportivo szakírója, Francesc Augilar ugyanis arról ír, hogy egy kínai klub néhány hónapja 70 millió eurós éves fizetéssel csábította Messit a Szuper Ligába, ám végül Leo nemet mondott a hihetetlen invitálásra.

Persze egyáltalán nem csoda, hogy mind a Barcelona, mind a meg nem nevezett kínai gárda hajlandó lett volna ekkora összeget adni Messinek, a Barcelonánál lejátszott 617 mérkőzés, 534 gól és 243 gólpassz ugyanis hihetetlen adat, nem is beszélve a számtalan megnyert egyéni elismerésről és csapatsikerről.

A Barcelona idén is magabiztosan menetel a különböző címek felé, a Bajnokok Ligájában kedvező helyzetben várják a Chelsea elleni párharcot, a bajnokságban már félig fogják a serleget, a kupában pedig csütörtökön este 1-0-s előnyből várják a Valencia elleni kupavisszavágót.

   
Valencia Döntetlen Barcelona
4.55 4.05 1.63
[2711790] 2018-02-08 21:30:00 Valencia - Barcelonax;