Férfi kézi Eb 2018

Gólokra fogadunk a legfontosabb meccseken - napi tippek az Eb-re

A horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokságra tippmestereink - Tomihmv és mr. blonde -, arra vállalkoztak, hogy megközelítőleg minden játéknapra összeállítanak egy szelvényt. Eddig 11/6 a mérleg, lássuk milyen tippsorral készültek az utolsó játéknapra.

Franciaország-Dánia
Tipp: Több, mint 52,5 gól
Odds:
1.30 @ Tippmixpro

Meglepetésre Franciaország és Dánia csatázik vasárnap a bronzéremért, pedig a pénteki elődöntők előtt ennek a két válogatottnak volt a legtöbb esélye arra, hogy a fináléba jusson.

Mindkét válogatott csalódott tehát, s nagy valószínűséggel a felek jóval kevesebb energiát fektetnek majd a harmadik helyért vívandó csatába. Éppen ezért érdemes sok találatra fogadni, hiszen a bronzmeccsek a gólokról szólnak, lényegesen kényelmesebben védekeznek a csapatok, köszönhetően annak, hogy a pályára lépő játékosok fele csak túl akar lenni az ütközeten, s inkább támadásban teszi oda magát.

Ha mindezek mellé hozzátesszük azt, hogy a felek legutóbbi öt tétmeccsének mindegyikén esett legalább 53 gól, míg a két együttes január eleji edzőmeccsén pedig 57 találat született, akkor szerintünk jó esély van arra, hogy az általunk meghúzott határt teljesítsék a franciák és a dánok.

Nem várunk sok gólt a döntőben. - Fotó: cro2018.ehf-euro.com

Spanyolország-Svédország
Tipp: Kevesebb, mint 54,5 gól
Odds: 
1.35 @ Tippmixpro

A döntő a bronzmeccs ellentettje, csak az számít, hogy ki nyer végül, a másodikat "sehol" sem jegyzik. A fináléba ráadásul meglepetésre az elődöntők két "underdogja", a spanyolok és a svédek jutottak be.

Mindkét válogatott a pazar védekezéséről híres, főleg, az ilyen kaliberű ütközeteken. Egyébként is, a védelmek és a kapusok lehetnek a kulcsai a döntőnek, ahol jobban működik a hátsó alakzat, annak a csapatnak óriási esélye lesz a trófea elhódítására.

A bukiknál is 50-50 a mérkőzés, és a fogadóknál is, hiszen temérdek találkozó van már a lábakban, vagyis tényleg nem számíthatunk sok gólra. A spanyolok a torna alatt hétből mindössze kétszer játszottak több, mint 54 gólos meccset, míg a svédek háromszor. A gárdák egymás elleni eredményei is igen beszédesek, hiszen a 2016-os Európa-bajnokságon 46, míg az olimpiai kvalifikáción 48 gólig jutottak a felek. Ezúttal pedig még nagyobb lesz a tét, vagyis jó esély van az underre.

hatharom.com

Franciaország-Dánia Több, mint 52,5 gól
Spanyolország-Svédország Kevesebb, mint 54,5 gól
@1.76
Fogadási határidő: 18:00