Bulvár

Ekkora parasztságot is ritkán látni futballpályán - videó

Az angol drukkerek kapcsán legtöbbször nem a kulturált viselkedés jut az eszünkbe. Alábbi eset után aligha változik az angolok megítélése.

Az angol másodosztály szombati rangadóján a Middlesbrough 3-0-s győzelmet aratott a QPR vendégeként, ezzel pedig életben tartotta rájátszásra hajazó reményeit.

Mégsem emiatt került a mérkőzés a nemzetközi sportsajtó címlapjaira, hanem egy igazi tuskó cselekmény miatt.

A Twitteren kezdett el terjedni az a videó, amelyen egy Boro-drukker látható, amint épp belepisál a QPR-kapus, Alex Smithies kulacsába. A szemmel láthatóan már nem szomjas szurkoló miután elvégezte a dolgát, visszadobta a flaskát a kapu mögé - hátha beleiszik a hazaiak hálóőre.

Bár az ismeretlen futballfanatikus biztos viccesnek gondolta mindezt, ám a beszámolók szerint nem sokkal később a rendőrök kivezették a renitens szurkolót a stadionból és rendőrségi eljárást indítottak ellene. A hírek szerint azonban nem a pisilés miatt, hanem mert több tárgyat is a kapus felé dobott.

A férfit végül óvadék ellenében elengedték, februárban viszont bíróság elé kell majd állni. Hogy mi lesz a büntetése, az még nagy kérdés, de az angol szokásokat ismerve, aligha járhat tovább a meccsekre...

238651