NFL

Két országos fix és két hatalmas meccs az elődöntőkben

  • varin

Hétvégén sor kerül az NFL rájátszásának főcsoport-elődöntőire. Az izgalmak az NFC-re koncentrálódnak.

Két meglepetéssel és két papírformával indult az NFL idei szezonjának rájátszása, ám rajtunk nem tudott kifogni sem a Falcons, sem pedig a Titans sikere, hiszen mind az első, mind pedig a második napon sikeres kombit szállítottunk azoknak, akik velünk tartottak. A hétvégi főcsoport-elődöntők közül ismét két meccsen várható papírforma eredmény, míg a másik két találkozón megjósolhatatlan a győztes kiléte.

   
  1 2
Philadelphia-Atlanta 2.05 1.60
New England-Tennessee 1.09 5.00
Pittsburgh-Jacksonville 1.25 3.25
Minnesota-New Orleans 1.45 2.40

Az AFC-ben ugyanis a két déli csapat lenne hivatott megakadályozni a Patriots-Steelers "előrehozott döntőt", ami ahogyan az oddsokból is látszik, kisebb csodával érne fel. Ellenkező esetben Roethlisberger és Brady a Super Bowlba jutásért csaphatnak össze jövő hétvégén.

Nehezebb azonban a helyzet az NFC-ben, ahol a dómhoz szokott Atlanta Falcons látogat a philadelphiai télbe, ahol viszont továbbra is Nick Foles irányít majd Carson Wentz kiválása okán. Szintén kétesélyesnek tűnik a New Orleans és a Minnesota összecsapása fent északon, ráadásul a Vikingeket külön is motiválhatja idén, hogy a Super Bowlnak a város ad majd otthont február elején.

Ahogyan a    -n, úgy a Hathárom playoff-tippjátékában is lehet már fogadni a kérdéses mérkőzésekre, ráadásul most már emeltünk a téteken, hiszen 6 egységért voksolhatnak a játékosok.