Sportfogadás

Vajon érdemes a magyarok kedvenc tippjére fogadni?

Milánói derbire tippeltek a magyar fogadók, a többség pedig a favorit kimenetelre tette pénzét.

   
Milan Döntetlen Internazionale
2.95 3.30 2.23

Szenzációsan izgalmas mérkőzéssel zárul az olasz futballév, a nyolc között milánói derbit rendeznek a San Siróban. Mindkét félnek van törlesztenivalója a Derby della Madonninán, hiszen két bajnoki vereség után illene szépen zárni az esztendőt. Az idei teljesítmény között azonban óriási a differencia a csapatok között, amely érthető módon inkább a vendégek felé billenti a mérleg nyelvét a    fogadóinál is.

Az Intert támogató 53%-os többségnek nem árt azonban tudni, hogy ez egy valóban 33-33-33%-os összecsapás, hiszen az elmúlt években igen színes volt a paletta a két csapat mérkőzésein, hiszen 1993 óta 56 tétmeccsen 20-15-21 a mérleg a piros-feketék szemszögéből, míg a Rossonerik átlagosan 1.38, a Nerazzurik 1.32 gólt szereztek ezeken az összecsapásokon.

Az elmúlt néhány összecsapásuk a párharctól eltérően rengeteg gólt hozott, ám a tét közel sem biztos, hogy ezúttal nem nyomja majd agyon a bátor futballt és akár hosszabbításba is torkollhat a mérkőzés. Nagy kérdés, hogy megéri-e a szintén gyengélkedő Interre fogadni úgy, hogy az AC-nak lesz hazai pálya szerda este...

A mérkőzés bővebb beharangozóját és a mi tippünket IDE KATTINTVA olvashatod el.

[2682071] 2017-12-27 20:45:00 AC Milan - Interx;