Tipp

Kitömheti ellenfelét a Palmeiras - ez a hétfői tuti?!

Gólt, gólokat kell szereznie a kiesés elöl menekülő Avainak, ezt pedig a szárnyaló Palmeiras kihasználhatja.

Hétfő este az Avai és a Palmeiras ütközetével zárul a brazil Serie A 36. fordulója. A szezon végéhez közelednek tehát a brazil élvonalban, igazán pedig a hazaiaknak lesz fontos ez a meccs, hiszen jelenleg 36 ponttal a 19., kieső helyen állnak. A bennmaradástól négy egységre vannak, egy győzelemmel azonban ezt egyre csökkenthetnék.

A három pont megszerzése viszont pokoli nehéznek ígérkezik, hiszen az a Palmeiras látogat az Estadio Aderbal Ramos da Silvába, amely ötöt vágott legutóbb a szintén kiesőzónában tanyázó Sport Recifének, ami nem arról árulkodik, hogy rossz formában lenne a csapat. A vendégek egyébként a bajnoki címről már lecsúsztak, de egy győzelemmel feljöhetnek a második helyre.

Senki nem lőtt több gólt a Palmeirasnál az idei szezonban. - Fotó: VerdaoWeb

A Palmeiras az idei szezon legtermékenyebb csapata a maga 58 rúgott góljával. De szükség is volt a sok találatra, ugyanis hátul akadtak problémák, a bekapott 40 gól nem túl hízelgő a védelmükre nézve.

Hazai pályán az Avai nem olyan elveszett, ugyan a három győzelem karcsú, de összesen a 17 meccséből 12-n legalább egy pontot otthon tartott, 11-en pedig betalált az ellenfél kapujába. Miután támadó felfogásban kell a gyepre lépnie, így talán egy Avai-találattal nyugodtan számolhatunk.

Ami a vendégeket illeti, a Palmeiras az elmúlt kilenc bajnoki meccsén mindig lőtt gólt, sőt, ebből nyolc alkalommal legalább kettőt, szóval kétség sem férhet ahhoz, hogy Deyversonék néhányszor mattolják a hazaiakat is. 

Igazából minden adott egy gólzáporos meccshez: az Avainak gólt, gólokat kell szereznie, ha nem szeretne újra a másodosztályban kikötni, míg a Palmeiras abszolút felszabadultan focizhat. Lehet itt a vendég sikerben is gondolkozni, de mi a gólokra megyünk rá és 2.5 fölé húzzuk be. 

Avai-Palmeiras
hatharom.com
Több, mint 2.5 gól
@1.75
Fogadási határidő: 23:00