Bulvár

Hosszú túrát érhet Messiéknek a vb-győzelem

Ha nem is egy El Camino, de Messiéknek így is nagy utat kell megtenniük, ha összejön a vb-siker.

A néhány héttel ezelőtti baljós állapotok után lecsillapodtak a kedélyek Argentínában, Jorge Sampaoli csapata immáron a fotelból várhatja a 2018-as világbajnokság csoportbeosztását. Kellett is a kvalifikáció a Gauchóknak, hiszen könnyen lehet, hogy a '18-as vb olyan nagy sztárok utolsó tornája lesz, mint Sergio Agüero, Ángel Di María, Javier Mascherano, Gonzalo Higuaín vagy éppen Lionel Messi. Hogy az Albicelestének mennyi esélye van a vb-sikerre, arról megoszlanak a vélemények, mindenesetre ha 1986 után ismét felemelhetnék a trófeát, akkor a Barcelona szupersztárjára így szép kis teljesítménytúra vár.

Fotó: Manchester Evening News

Az éppen Oroszországban készülő argentin csapat sztárja ugyanis megígérte, ha sikerül megnyerniük a világbajnokságot, teljesíti az ország vallási túráját, amely Messi otthonából, Rosarióból indul és San Nicholasban végződik. A 73 kilométer hosszú ígéretre Messi jó barátja, Sergio Agüero tett rá még egy lapáttal, aki elmondta, ha összejön az arany, csatlakozik Leóhoz, csak éppen nem sétálva, hanem futva tennék meg a tekintélyes távot.

Mint ismert, Messi 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban is a döntő küszöbén bukott el Argentínával, amelynek köszönhetően néhány hétre le is mondta a válogatottságot. A bukmékerek szerint egyébként Sampaoli fiainak jó esélye van a három évvel ezelőtti érmen még egy árnyalatot csiszolni, ám az erőviszonyokat jól jellemzi, hogy hat csapatnak is kevesebb a szorzója, mint 12.

Melyik csapat nyeri a világbajnokságot?
Németország 6.00
Franciaország 6.50
Brazília 6.50
Spanyolország 8.00
Argentína 9.00
Belgium 11.00

 Az Oroszországban edzőtáborozó Albiecleste előbb a Szbornajával, majd Nigériával méri össze erejét, melyekre természetesen már fogadhatunk is a Tippmixprón.

   
  1 x 2
Oroszország-Argentína (November 11.) 4.15 3.30 1.80
Nigéria-Argentína (November 14.) 8.25 4.55 1.35