Sportfogadás

Az Ajaxba és a Tottenhambe fektetünk

Kupameccsekkel nyernénk szerdán, Hollandiában az Ajaxra míg Angliában a Tottenhamre fogadunk. Az odds kétszeres.

Magabiztos sikert várunk az Ajaxtól szerdán. - Fotó: twitter.com/afcajax

ASV De Dijk-Ajax
Tipp: Ajax -2 (európai hendikep)
Odds:
1.40 @ Tippmixpro

A Holland Kupa negyedik fordulójának egyik legegyértelműbb mérkőzésén a De Dijk az Ajaxot fogadja.

Az ASV a harmadik vonalban tengődik, ott is szenved, mindössze a 11. pozíciót foglalja el, utolsó négy meccséből hármat elveszített. A hazaik pályája egyébként alkalmatlan a kupameccs megrendezésére, ezért a Volendamba lesz a szerdai ütközet, ahol ugyan műfű van, de ez az Ajax számára nem lesz újdonság. Egyébként ezzel a tettel a hazaiknak sikerült feltüzelniük a vendégeket, hiszen az Ajaxnál roppant pipák arra, hogy nem az Olimpiai Stadionba lesz a meccs - ahol eredetileg akarta a két klub, illetve az ASV is amszterdami csapat -, hanem 30 km-rel arrébb.

Az Ajax egyébiránt bombaformában van, hétvégén a címvédő Feyenoord otthonában győzött 4-1-re, de előtte a Sparta Rotterdamnak és a Heerenveennek is négyet lőttek a piros-fehérek. Vagyis nem lenne meglepő, ha ezen előjelek után, a lényegesen erősebb és jobb Ajax legalább három góllal legyőzné harmadosztályú riválisát.

[2638216] 2017-10-25 18:30:00 ASV de Dijk - Ajaxx;

Tottenham-West Ham
Tipp: Tottenham
Odds: 
1.45 @ Tippmixpro

Londoni derbivel zárul az Angol Ligakupa nyolcaddöntője, hiszen a Tottenham és a West Ham együttese csap össze szerdán este a Wembley-ben.

A két együttes szinte napra pontosan egy hónapja találkozott fordított pályaválasztással a bajnokságban, akkor a Spurs 3-2-re nyerni tudott, igaz, a 64. percig 3-0-ra mentek a kék-fehérek. Azon a meccsen a felek a legjobbjaikkal álltak ki, szerdán ugyanakkor mindkét csapatban lesz változás, de így is a hazaiak az esélyesebbek.

A vendégek ugyanis gödörben vannak, pénteken az újonc Brightontól kaptak ki hazai pályán 3-0-ra, de ami ennél is aggasztóbb a Kalapácsosoknál, hogy rengeteg a sérült. Michail Antonio, Diafra Sakho és James Collins biztosan nem lép pályára a Wembley-ben, de az alapcsapat többi tagja közül is sokan küzdenek kisebb problémákkal, így félig-meddig vegyes csapatot küld pályára Slaven Bilic. A hírek szerint Joe Hart, Jose Fonte, Cheikhou Kouyate és Chicarito is pihenőt kap.

Ami a hazaiakat illeti, a Tottenham parádézik az utóbbi hetekben, legutóbbi tíz tétmérkőzése közül nyolcat megnyert, múlt héten a Real Madrid otthonában játszott döntetlent, majd 4-1-re verte a Liverpoolt. Ugyanakkor a Spursnél is lesznek kimaradók: Moussa Dembelé, Erik Lamela és Victor Wanyama sérült, míg Harry Kane, Hugo Lloris, Serge Aurier és Toby Alderweireld biztosan pihenőt kap, ugyanakkor Fernando Llorente, Szon Hung Min, Christian Eriksen és Dele Alli - vagyis a csapat két esze - ott lesz a kezdőben, avagy mégsem lesz annyira tartalékos a Tottenham.

Mindezek után pedig kijelenthető, hogy ismét a Tottenham a fővárosi derbi esélyese, szerintünk nem is hibázik a Spurs, s újfent legyőzi a West Ham együttesét.

[2637228] 2017-10-25 21:00:00 Tottenham Hotspur - West Ham Unitedx;
hatharom.com
ASV De Dijk-Ajax Ajax -2 (európai hendikep)
Tottenham-West Ham Tottenham
@2.03
Fogadási határidő: 18:30