NB I

Pintér speciális felkészítése pontot érhet a Puskásnak

Két jó formában lévő csapat feszül egymásnak a Szusza Ferenc Stadionban, mi mégis bizalmat szavazunk a vendégeknek.

A házigazda Újpest a legutolsó 5 fordulóban csupán egy meccset - a Honvéd elleni idegenbelit - vesztett el, ugyanakkor a kevés rúgott gólja miatt nem a meggyőző jelző ugrik be róla az embernek. Az újonc Puskás Akadémia beragadt a rajtnál, de a diósgyőri iksz után a Balmazújvárost és a Haladás is sikerült legyőznie, a szombathelyieknek ráadásul ötöt rúgtak Pintér Attila fiai.

A bukmékerek az Újpestet hozták ki favoritnak a mérkőzés előtt, a lila-fehérek sikere kettes szorzó körül fizet jelenleg, míg a felcsútiak győzelme közel négyszeres haszonnal kecsegtet. Mindez annak függvényében, hogy a meccset zárt kapuk mögött rendezik, szerintünk nem feltételenül reális.

1x2    
Újpest Döntetlen Puskás Akadémia
2.00 3.30 3.60

A mérkőzés előtt természetesen mindkét vezetőedző arról beszélt, hogy a három pont a csapata célja, de Pintér Attila nyilatkozata mellett azért hiba lenne elmenni.

A felcsúti szakvezető megint olyat szólt, amire felkaptuk a fejünket, a nagyérdeműt beavatva ugyanis elárulta, hogy a héten megpróbálták felkészíteni a játékosokat arra, hogy nem lesznek nézők a stadionban.

 „Tisztában vagyunk az Újpest gyengéivel és erősségeivel is. Mindent el fogunk követni, hogy begyűjtsük a három pontot, hiszen ebben a tizenkét csapatos bajnoki rendszerben minden győzelem aranyat ér. A játékosokat a héten megpróbáltuk felkészíteni a zárt kapus találkozóra, hogy minél jobban alkalmazkodni tudjanak a körülményekhez, és minél eredményesebben tudjunk futballozni. Hozzá kell tennem, nem könnyű feladat, hiszen üres lelátók előtt kell minél jobb mérkőzést játszani, mert a televízió előtt ülő szurkolókat ki kell szolgálni. Játékosként volt ilyenben részem, higgyék el, nem egyszerű dolog.” - fogalmazott a korábbi szövetségi kapitány. Erre mondják, hogy nehéz meló.

Na, de visszatérve a komolyabb vizekre, lássuk milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ha fogadni szeretnénk a meccsre. A zárt kapus dolgot egyértelműen ilyen, hiszen így egy hangulattalan és kevésbé látványos találkozó kerekedhet ki a dologból, márpedig ebben a műfajban Pintér csapatai nagyon jól szoktak teljesíteni.

[2538940] 2017-09-09 20:30:00 Újpest - Puskás Akadémiax;5

A Puskás ráadásul egyértelműen felfelé ívelő formát mutat. A rossz rajt ellenére tudni lehetett, hogy a Puskás idén tényező lesz az NB I-ben, hiszen a nyár folyamán 14 új játékost szerződtetett a klub és a keret a Videoton és a Fradi mögött a 3. legértékesebbé vált az élvonalban. Hétről hétre fejlődhet a gárda, a kéthetes pihenő pedig aligha jött rosszul Pintérnek és a szakmai stábnak.

Balogh Balázs és Jonathan Herris révén két olyan játékos erősíti jelenleg a Puskást, akik az elmúlt években meghatározó alakjai voltak az Újpestnek. Mindkét játékos hasznos infókkal láthatja el a társakat.

Bár a Puskás története során még soha nem győzte le az Újpestet, de a hét egymás elleni meccsük közül 5 is döntetlennel végződött. Véleményünk szerint egy remi most is benne van a pakliban, de akár még egy vendég siker is kinézhet, ezért ebben a párosításban az X2-ben látunk fantáziát.

Újpest - Puskás Akadémia
hatharom.com
Puskás Akadémia vagy döntetlen
@1.72
Fogadási határidő: 20:30
[2538940] 2017-09-09 20:30:00 Újpest - Puskás Akadémiax;
239099