Olasz foci

Az év utolsó meccsén is az Öreg Hölgyet favorizáljuk

  • varin

Szuperkupa-sikerrel zárhatja le közel tökéletes évét a Juventus csapata. Az ellenfél az AC Milan lesz Dohában.

   
  1 x 2
Juventus-Milan 1.65 3.60 5.10

Magyar idő szerint péntek délután zárul a futballév Itáliában, azaz jobban mondva Dohában. A katari fővárosban lép pályára az olasz bajnok és kupagyőztes Juventus és az AC Milan, amely a Coppa Italia döntőseként vívta ki a lehetőséget, hogy elhódítsa a Szuperkupát. Az esélyek természetesen a Zebrák mellett vannak.

[2322562] 2016-12-23 17:30:00 Juventus - AC Milanx

Noha Vincenzo Montella visszakapta első számú gólfelelősét Carlos Bacca személyében, nem volt zökkenőmentes a felkészülés a piros-fekete oldalon. A csapat gépét ugyanis egy nappal halasztották, így a mérkőzés előestéjén, csupán egyszer lesz lehetőségük edzeni Dohában Susóéknak, noha a Juventus már régebb óta a fővárosban készül. Montella természetesen nem volt emiatt boldog, ám kiemelte, pénteken csak az eredmény számít!

"Lelkesedéssel, lélekkel kell játszanunk. Nagyon remélem, hogy egy gyönyörű meccsen tudjuk majd legyőzni a Juventust, ahol az eredmény lesz a fontos, nem pedig a teljesítmény. Terveim szerint sok olasz játékos lép majd pályára Dohában" - mondta Montella.

Egyik lehet a három-négy kivételnek az a Carlos Bacca, aki több hetet is kihagyott idén, ám az Atalanta ellen már ott volt a pályán, Dohába pedig kezdőként számolhat vele az edzője.

[2322562] 2016-12-23 17:30:00 Juventus - AC Milanx;10

Várhatóan mindkét csapat a legerősebb kezdőjét állítja majd ki, a hazaiaknál csupán Dani Alves és Bonucci nem bevethető, míg a vendégeknél Montolivo a legfontosabb hiányzó.

Bármennyire is egy kupa a tét és a Milan számára minden ilyen apró siker hatalmasat jelent, nem várhatunk igazán se jó mérkőzést, se gólgálát. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is a kevés gól a legvalószínűbb forgatókönyv, miként az elmúlt négy évben 2 alatt volt a gólátlag. Véleményünk szerint az olasz válogatott két kapusa, Buffon és Donnarumma ezúttal is lezárja majd a kapukat, így maximum egy gól dönt majd a Zebrák javára.

hatharom.com
Juventus nyer és 3.5 gól alatt
@2.15
[2322562] 2016-12-23 17:30:00 Juventus - AC Milanx;