Tippkirály

A hajrához érkezett a Tippkirály!

Vasárnap véget érnek a Tippkirály - Országos Fogadási Bajnokság küzdelmei. Most igazán érdemes figyelemmel kísérni a legjobbak küzdelmeit, hiszen elérkeztünk a közel kéthónapos megmérettetés véghajrájához.

Kattints a képre és nézd meg, hogyan áll a verseny!

Október 7. óta óta zajlik a hatharom.com egyedi tippjátéka, amelyben több, mint 1800 játékos vesz részt! Ezúton is köszönetet szeretnénk mondani miden játékosnak, rendkívül jól eső érzés, hogy ilyen sokan vállaltátok a megmérettetést!

Mint ahogy azt tudjátok, a legjobban tippelők a presztízs mellett értékes tárgynyereményekben is részesülnek, de azok számára is érdemes lehet követni a fejleményeket, akik csak jó tippeket szeretnének találni!  Főleg most, hiszen már csak egy hét van hátra a verseny lezárásáig, így egyre élesedik a küzdelem az első helyekért.

A Tippkirály ranglista-vezetője jelenleg steve94 nevű felhasználónk, aki mögött mindössze nyolc ponttal lemaradva Jenks következik, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokán pajna_robert áll.A teljes rangsort ide kattintva tudod megnézni!

Az előttünk álló héten sem fogunk unatkozni, hiszen olyan rangadókat rendeznek az európai bajnokságban, mint a Manchester City - Arsenal vagy a Juventus - Roma.

Elérkeztünk a célegyeneshez, tippelésre fel!

Díjazás
1. Huawei P8 lite dual mobil
2. Huawei MediaPad T1 8.0 8GB
3-5. Szabadon választható mez
6.-10. 64GB-os Sandisk USB stick
11-12. EURO2016 Replica focilabda

* Minden díjazott egy hatharom.com-os pólót kap ajándékba a fenti nyereménye mellé.