Bulvár

Milliókat kaszált a Budapest Honvéd irányítója

  • ivan

Több, mint 3 millió forintot nyert egy bécsi pókerversenyen Dusan Vasziljevics, a Budapest Honvéd középpályása.

Vasziljevics (felső sor, jobbról a második) 12 ezer euróval lett gazdagabb / fotó: pokerakademia.com

Harmadik helyen végzett a PókerAkadémia Open 2016 elnevezésű pókerversenyen Dusan Vasziljevics, a Budapest Honvéd szerb nemzetiségű középpályása - számolt be a pokerakademia.com.

A bécsi Montesino kaszinóban megrendezett, 330 euró nevezési díjú versenyen 300-an gondolták úgy, hogy megmérkőznek a pénznyereményekért, a 34 éves középpályás pedig a legvégsőkig kitartott, és végül a 3. helyen zárt. Vasziljevics a döntő asztal küzdelmeit chip leaderként (legtöbb zsetonnal rendelkező játékos) kezdte meg, türelmes játékéval pedig végül több, mint 12 ezer eurót, azaz magyar forintra átszámítva több, mint három milliót kaszált.

Vasziljevics utolsó partiját egy kézben bubi pár jelentette, a végső győztes osztrák versenyző egy A-8-as kombinációval két párral "legyorsulta" a kispestiek ászát.

A korábban többek között Újpesten és Székesfehérváron is megforduló középpályás 2015 óta erősíti a Honvéd csapatát, az idei szezonban hét bajnokin egy gól fűződik a nevéhez. A válogatott meccsek miatt az NB I küzdelmei szüneteltek a hétvégén, a belgrádi születésű "Vaszke" viszont nem tétlenkedett, és inkább a családi kasszát gyarapította.

A kispestiek a 4. helyen állnak az OTP Bank Ligában, lemaradásuk a listavezető Vasassal szemben hat pont. Szombaton a piros-feketék a legutóbb a Ferencvárost legyőző Paks otthonába látogatnak.

[2295496] 2016-11-19 15:30:00 Paks - Honvédx;
209575