NFL

Ezeket a tippeket ne hagyd ki vasárnap este!

Íme tippmestereink és szerkesztőink legjobb tippjei az NFL hetedik játékhetére.

Miami Dolphins-Buffalo Bills
Tipp: Dolphins +5.5
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A múlt heti Dolphins-győzelmet sokan Big Ben sérülésének számlájára írják, pedig a Miami, és főleg Jay Ajayi szétfutotta a Steelers védelmét, köszönhetően annak, hogy a Delfinek támadófala a szezonban először legerősebb összeállításában tudott kiállni. Ha hasonlóan teljesítenek, akkor a Bills védelme sem esélyes ellenük. Mindeközben a Bills bealtatott a liga messze leggyengébb csapatának legyőzésével. LeSean McCoy szinte biztos, hogy nem léphet pályára, nélküle pedig nem tartjuk valószínűnek, hogy a Buffalo idegenben egy mezőnygólnál többel fog tudni nyerni.

Tennessee Titans-Indianapolis Colts
Tipp: 44.5 pont felett
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Mindkét csapat próbál kapaszkodni a Houston Texansra, amely egyedüliként áll pozitív mérleggel a leggyengébbnek tartott divízióban, az AFC South-ban. A Colts meccsein megéri idén overre fogadni, a hatból öt alkalommal megugrották a bukik által megálmodott line-t. Egyszer maradtak alatta, de azon a meccsen is 48 pont született. Egyébként ezt a 44.5-öt mindig leküzdötték, szóval nyugodtak lehetünk. Az Andrew Luck vezette offense a pocsék támadófal ellenére nem muzsikál rosszul, de annyi pontot ritkán tudnak felpakolni a táblára, ami elegendő a győzelemhez, hiszen a védelem rengeteget nyel be. A Tennessee ellen sem várható más foragatókönyv, egyrészről, mert a titánok DeMarco Murray-vel és Derrick Henry-vel borzasztó hatékonyak földön, másrészről a védelmük nekik sem sebezhetetlen, még ha sokkal acélosabb is, mint a vendégeké. 

Philadelphia Eagles-Minnesota Vikings
Tipp: Vikings
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

A Vikings jelenleg a legegységesebb csapat a ligában, az Eagles pedig kifogyni látszik a kezdeti lendületből. A múlt héten már tisztán látszódott, hogy a védőkoordinátorok kezdik feltérképezni Carson Wentz, illetve az előtte dolgozó O-Line játékát. Lane Johnson eltiltásával ez az egység komolyat gyengült, aminek köszönhetően a Redskins folyamatosan terrorizálta Wentz-et (5 sack-et) értek el. A Vikings még a Washingtonnál is sokkal erősebb front7-el rendelkezik, ráadásul két hetük volt rákészülni a meccsre, így biztosak vagyunk benne, hogy ők is pokollá teszik majd Wentz életét. A brutális front7 ellen pedig a futójátékban sem bízhat az Eagles. A Minnesota támadófala is sebezhető volt az utóbbi hetekben, de Jake Long leigazolásával ez a probléma megoldódni látszik, ami mind a futójátékot, mind a passzjátékot segíteni fogja. Az Eagles secondary az utolsó két meccsen mélyen alulteljesített, így Bradfordék is könnyedén hozzák majd a yardokat ellenük. Mindent összevetve a jobb és egységesebb csapat győzelmét várjuk.

Pittsburgh Steelers-New England Patrios
Tipp: Patriots -4.5
Odds:
1.55 @ Tippmixpro

Landry Jonesszal áll majd ki a Pittsburgh Steelers, mivel Ben Roethlisberger sérülése nem jött rendbe. Márpedig Tom Brady visszatérése óta a New England Patriots egy igencsak bivaly csapat lett, az eltiltott irányító tökéletes mutatókkal sokkolta a Browns és a Bengals együttesét. Láthattuk korábban, mennyire hektikusan teljesít ezt a Steelers, Big Bennel akár lehetne is esélyük, de Jonesszal nagyon más lesz a leányzó fekvése. 10-14 ponttal nyer a Belichick-legénység.

A hatharom.com  szelvénye a 7. játékhétre -     a szorzói alapján
Dátum Meccs Tipp Odds
Vasárnap, 19:00 Miami Dolphins-Buffalo Bills Dolphins +5.5 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Tennessee Titans-Indianapolis Colts 44.5 pont felett 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 19:00 Philadelphia Eagles-Minnesota Vikings Vikings 1.55 @ TippmixPro
Vasárnap, 22:25 Pittsburgh Steelers-New England Patrios Patriots -4.5 1.50 @ TippmixPro
Nyereményszorzó: 5.58