Átigazolás

Arséne Wenger elárulta, mi lesz Jamie Vardyval

Az Arsenal mestere egy japán televíziónak nyilatkozva elmondta, hiába született megállapodás az angol válogatottal a franciaországi foci Eb-n tartózkodó Jamie Vardy jövőjét illetően a Leicester City és az Arsenal között.

Hetek óta húzódik Jamie Vardy sorsa, a Leicester City támadója még nem döntött jövőjéről. Ez már csak azért is érdekes, mert a két klub között állítólag megszületett a megállapodás, 20 millió font ellenében igazolhatna Vardy a bajnokcsapattól Londonba.

"Jelen állás szerint Jamie Vardy a Leicester City játékosa, és úgy tudom, ez nem is változik. Szerintem marad a Rókáknál" - mondta Wenger a DESPORTS-nak. 

Vardy egy gólnál jár az Eb-n, a Wales elleni csoportmeccsen az ő találatával egyenlítettek az angolok. Anglia hétfőn a B csoport utolsó mérkőzésén találkozik Szlovákiával Saint-Étienne-ben, a mérkőzés favoritja a brit együttes, győzelme 1.72-szoros szorzóval fogadható a    -n. Vardy játéka egyelőre kérdéses a találkozón, eddig két meccsen egy félidőt kapott Roy Hodgson szövetségi kapitánytól, amit góllal hálált meg a Leicester City támadója. Ha Szlovákia ellen is betalál, pénzünk két és félszeresét nyerhetjük vissza.

9501#00
[1695430] 2016-06-20 21:00:00 Szlovákia - Angliax;