Átigazolás

Hiba lenne szerződtetni Jamie Vardyt - Paul Merson

Az Arsenal legendája nem úgy látja, hogy Vardy nagy segítségére lehetne az Ágyúsoknak.

Az elmúlt napokban több médium már kész tényként kezelte, hogy az Arsenal szerződteti Jamie Vardyt, a Leicester City gólvadászát. A bajnokságban 24 gólig jutó támadóról azonban megoszlanak a vélemények, többen csak "egyidényes" csatárnak tartják, akinek nincs helye egy igazi sztárcsapatban.

"Sokkolt a hír, elállt a szavam, amikor meghallottam. Egyszerűen Vardy nem illeszkedne az Arsenalba, mert az ellenfelek teljesen máshogyan játszanak egy Arsenal ellen, mint egy egy Leicester ellen. Góljai nagy részét úgy szerezte, hogy a kitámadó ellenfél mögé befutott, egyedüi csatárként megkapta a labdát, megverte a kapust is befejezte az akciót. Egy Arsenalnál erre nincs lehetőség, mert az ellenfelek keményen védekeznek.

Egyszerűen nem látom azt, hogy Vardy az Arsenalban is tudná hozni azt, amit Leicesterben. Oda illik, Londonba nem" - mondta őszintén Paul Merson.

A hírek szerint Vardyért húszmillió fontot ajánlott Arséne Wenger, heti fizetése pedig elérheti a 120 ezer fontot.

Kezdeni fog Jamie Vardy az oroszok elleni találkozón?
Igen Nem
2.00 1.72

A transzfernek egyébként nem csak az érintett csapatok örülhetnének, hanem Vardy korábbi klubja is. A Fleetwood például négymillió fontot is kapna az átigazolás után, ami egy League One-ban szereplő csapat esetében nem kis összeg. "Hazudnék, ha azt mondanám, nem kísérjük közelről figyelemmel az eseményeket. Szerintünk Jamie hamarosan váltani is fog. Anyagilag nekünk remek hír lenne" - nyilatkozta a Fleetwood első embere.

Az átigazolás ténye vélhetően csak az Eb után lesz hivatalos.

[1695427] 2016-06-11 21:00:00 Anglia - Oroszországx;
9501#00