Tipp

Jamie Vardyt a kezdőbe!

  • varin

Elég jó oddson fogadhatunk arra, hogy a Leicester City sztárja kezdeni fog az első találkozón.

Remekül sikerült Jamie Vardy bemutatkozása az Európa-bajnokságra készülő keretben. Igaz, hogy a tavalyi selejtezők során még csak egy gólpasszig jutott, de idén három meccsből háromszor is betalált. A bajnokcsapat gólvágója ráadásul 4-3-3-ban és 4-3-1-2-ben is használható, így Roy Hodgson bármilyen felállást választ, Vardynak helye lesz a kezdőben.

Harry Kane kezdőbe állítása nem is kérdés, ahogyan Rooney játszatása sem. Azonban a harmadik támadó pozícióért még akár verseny is lehet, ám Marcus Rashfordot nem hiszem, hogy kezdetni fogja a kapitány - még a hatalmas hype ellenére sem -, Daniel Sturridge pedig hol sérült, hol egészséges, örülhet, hogy tagja az Eb-keretnek. Jellemző is, hogy Rashford kezdetésére 7.00 az odds, Sturridge-éra 6.00 - ehhez képest meglepő Vardy 1.80-a.

euro-2016

Csütörtökön este az angol válogatott a portugál ellen játszik felkészülési mérkőzést, és habár Hodgson elmondta, nem a biztos kezdőjével áll ki a luzitánok ellen, azért a Hart - Clyne, Smalling, Cahill, Rose - Dier - Henderson, Alli - Rooney - Kane, Vardy csapat nagyon úgy néz ki, mint egy végleges felállás.

hatharom.com-tipp: Jamie Vardy kezd az Eb első meccsén
Odds: 1.80
Tét: 6/10
Eddig éri meg: 1.65