Darts

Közel háromszoros pénzt ér van Gerwen győzelme

Egy időre Óceániába teszi át székhelyét a PDC-mezőny színe java, ahol három tornát is rendeznek, az elsőt Perthben.

Második alkalommal kerül megrendezésre a Perth Darts Masters, amely a World Series of Darts harmadik állomása. Nyolc sztárjátékos, nyolc hazai ellen méri össze tudását, vagyis 16 fő alkotja a főtáblát.

Az első kiemelést a címvédő Phil Taylor kapta, aki természetesen idén is favoritnak számít, ám egyáltalán nem lesz könnyű dolga, hiszen a regnáló világbajnok Gary Anderson és a kétszeres vb-győztes Adrian Lewis is az ő ágára került. 

Az alsó ágon Michael van Gerwen számít a legnagyobb esélyesnek. A holland klasszis továbbra sem lassít, július közepén a World Matchplayen újabb major címet gyűjtött be. Az ő ágán James Wade lehet érdekes, akivel a döntőt játszotta Blackpoolban. 

Rengeteg jó ausztrál játékos van, viszont a két legnagyobb sztárjuk, Simon Whitlock és Paul Nicholson nem örvend túl jó formának. Ettől függetlenül előbbit nagy hiba lenne leírni, pláne, hogy Raymond van Barneveld személyében nem kapott verhetetlen ellenfelet. A hazaiak közül Kyle Andersonra hívnánk még fel a figyelmet, aki egyszer-egyszer megráncigálta már a nagyok bajszát. Talán neki van a legjobb sansza a továbbjutásra, hiszen azt a Stephen Buntingot kapta, aki elég visszafogott teljesítményt nyújtott az utóbbi időben.

Ki nyeri a 2015-ös Perth Masterst? - a    szorzói
Játékos Odds
Michael van Gerwen 2.75
Phil Taylor 3.75
Gary Anderson 4.50
Adrian Lewis 9.00
James Wade 13.00
Raymond van Barneveld 17.00
Peter Wright 18.00

A World Series of Darts eddigi két állomásán Taylor-Van Gerwen, illetve Taylor-Wright döntőt játszottak. Dubajban a holland klasszis, míg Japánban az angol legenda örülhetett. Most is ők ketten a legnagyobb favoritok, de Wade-ig bezárólag gyakorlatilag bárki lehet a befutó.

Darts-tippekért látogass el a LOGIBET.COM-ra!