NB I

Újabb gól nélküli döntetlent játszott az Újpest

  • MTI
megosztom

Az Újpest hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéddal a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának első szombati mérkőzésén. A lila-fehérek ezzel továbbra is veretlenek, ugyanakkor legutóbbi két találkozójukon egyetlen gól sem született.

Az újpesti Asmir Suljic (k), valamint Nagy Gergő (b) és Ikenne King-Patrick, a Budapest Honvéd játékosai. MTI Fotó: Kovács TamásAz első félidőben a lila-fehérek birtokolták többet a labdát, de ez a helyzetek számában nem mutatkozott meg. Mindkét gárda a biztos védekezésre alapozta játékát, így a csapatok előtt csak egy-egy nagy lehetőség adódott, de gól nem született.

A fordulást követően egyértelmű fölénybe kerültek a lila-fehérek, és már a helyzeteik is megvoltak, de Simon révén csak egy kapufáig jutottak. A hajrára teljesen beszorult a Honvéd, de a 92. percben Mboma parádés sarkazásánál Kemenes bravúrja megmentette a kispestieket.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
INFO Újpest FC-Budapest Honvéd 0-0
Szusza Ferenc Stadion, 3500 néző, v.: Andó-Szabó
sárga lap: Heris (45.), illetve Hidi (86.)
 
Újpest: Balajcza - Vadász, Litauszki, Heris, Forró (Rojo, 52.) - Nagy G. Stanisavljevic (Dani Ponce, 63.), - Simon K., Vasiljevic (Mboma, 85.), Balogh B. - Suljic.
 
Honvéd: Kemenes - Ikenne-King (Baráth, 78.), Ignjatovic, Marku, Alcibiade - Nagy G., Portilla (Hidi, 71.), Vidovic (Holender, 56.) - Vécsei, Youla, Prosser.
[1732235] 2014-08-30 16:30:00 Újpest - Honvédx;
megosztom