NB I

Artner Tamásra sok munka vár, Vignjevics megérdemelt sikerről beszélt

Az Újpest egygólos győzelmet aratott Szombathelyen a labdarúgó OTP Bank Liga nyitófordulójának szombati játéknapján.

Vignjevics szerint megérdemelt győzelmet arattak - fotó: ujpestfc.hu

Gól nélküli első félidőt követően a 83. percben Suljic távolról talált a szombathelyi kapuba és az Újpest három ponttal távozott. Nebojsa Vignjevics, a lila-fehérek vezetőedzője elégedetten nyilatkozott, de azt elismerte, hogy még egy minőségi támadóra szüksége van csapatának.

Akárcsak tavasszal, ezúttal is nehéz mérkőzést játszottunk a Haladás otthonában, de most sikerült elhoznunk a három pontot - mondta Vignjevics az ujpestfc.hu-n. - Magas intenzitású meccs volt, a Haladás kerete ugyan sokat változott, de így is maradtak minőségi játékosok akikkel képesek voltak gyors játékra. Úgy érzem, hogy több helyzetet alakítottunk ki, mint a hazaiak, ezért megérdemeltük a győzelmet, bár elismerem, hogy a döntő pillanatokban talán nagyobb szerencsénk is volt. Ami Suljicot illeti, sokat beszélgettem vele a nyáron arról, hogy nem elég szép cseleket bemutatni, tőle gólokat, gólpasszokat várunk el. Örülök neki, hogy góllal kezdte a szezont. Neki és az egész csapatnak gratulálok a győzelemhez!

A Haladás vezetőedzője, Artner Tamás szerint egy védelmi hiba miatt nem tudtak pontot szerezni.

Sok munkánk lesz még ezzel a csapattal, ma erre voltunk képesek - vélekedett Artner. - Az Újpest jobb erőkből áll, főleg a középpályán, valamint sokat jelentett Suljic beállása, vele veszélyesebbek lettek a támadásaik. A legnagyobb gondunk az volt, hogy a középpályáról nem tudtuk felépíteni a támadásokat, egyedül Halmosi Peti tudta megfelelően támogatni Radót. Az Újpest egy góllal valóban jobb volt, gratulálok nekik a győzelemhez.

[1732192] 2014-07-26 18:00:00 Haladás - Újpestx;