Bulvár

Mick Jagger miatt kaptak ki a brazilok

Isten óvja Mick Jagger szimpátiájától a futballcsapatokat! A Rolling Stones énekese eddig mindenkire balszerencsét hozott.

Hiába öltöztették német-mezbe - fotó: AFP

Egy brazíliai tévécsatorna Mick Jaggert tette felelőssé a válogatott kudarcát követően, ugyanis a Rolling Stones énekes még egyetlen olyan csapatnak sem hozott szerencsét, amelynek nyilvánosan szurkolt. A pechszéria 2010-ben, a dél-afrikai világbajnokságon kezdődött, amikor Jagger az angolok mellett kampányolt és 4-1-re kikaptak a németektől. Néhány nappal később Bill Clinton mellett ült, amikor az amerikaiak Ghánával játszottak, természetesen az afrikaiak jutottak tovább. A negyeddöntőben brazil mezben tűnt fel a hollandok ellen, az európai alakulat 2-1-re győzött.

Kolumbia ellen működött a dolog - fotó: AFP

A mostani vb-n Jagger Twitteren kívánt sok szerencsét az angoloknak az olaszok elleni találkozó előtt, és ugye nem lett jó vége. Nem sokkal később a lisszaboni koncertjükön próbálta belopni magát a helyi közönség szívébe, azt mondta, szerinte Portugália megnyeri a világbajnokságot, ezzel szemben Cristiano Ronaldóék az elsők között kullogtak haza. A következő koncert Rómába szólította, ott megnyugtatta a híveket, hogy az olaszok megnyerik az utolsó csoportmeccsüket Uruguay ellen, és ez sem volt jó tipp.

Hiába húztak rá argentin-mezt - fotó: AFP

Egyébként a brazil drukkerek már előre készültek Jaggerből, a chileiek és a kolumbiaiak elleni meccsen  az ellenfelek mezébe "öltöztették" őt, ezzel próbálták meglovagolni az átkot. Jagger egyébként angol sapkában érkezett a német-brazil elődöntőre, és vele volt a félig brazil fia, Lucas is. A súlyos brazil vereség után Mick Jagger vicces kedvében volt. "Talán az első gól az én hibám volt. De a többi hat?!" Vajon kinek szurkol a döntőben? Mindegy, adjuk oda a kupát a másik csapatnak.

[1444469] 2014-07-13 21:00:00 Németország - Argentínax;