Tenisz

A 2013-as év legszebb ütései a férfi teniszben - videó

  • VNA

A profi férfi teniszezők többsége jelenleg éppen jól megérdemelt pihenőjét tölti, így nekünk nem marad más, mint egy tízes lista összeállítása a 2013-as esztendő legszebb megoldásairól. A lista persze bővíthető, így tőletek is várjuk a kedvenc pontok, labdamenetek videóit...

1. A legszebb 2013-as női ütések bemutatása után a mostani férfi lista élére a legszebb meccslabda címre is eséllyel pályázó labdamenet kívánkozik, amely végén az Australian Openen Novak Djokovics nyeri meg az ötszettes "krimit" Stanislas Wawrinka ellen.

2. Alig marad el mögötte a US Open idei döntőjében látott Nadal-Djokovics találkozó egyik labdamenete, amely 54 ütésig, egészen pontosan 1 perc 15 másodpercig tartott.

3. Maradjunk a Djokovics - Nadal klasszikusnál, hiszen a novemberi világbajnokság is hozott kettőjük között egy szenzációs labdamenetet.

4. Szintén a londoni világbajnoksághoz köthető az alábbi labdamenet, amelyben ismét megcsodálhatjuk Roger Federer zsenialitását. Ezúttal Juan Martín del Potro bánta a svájci ütéseit...

5. Térjünk át salakos teniszre, ahol Radek Stepanek hárított nagyszerű módon egy szettlabdát az olasz Starace ellen.

6. A szerb Novak Djokovics még egy esés után is tud pontot nyerni. Ezt idén az Australian Open döntőjében Andy Murray ellen bizonyította be.

7. Az alábbi Juzsnyij - Becker labdamenet lassan indul ugyan, de a vége miatt mégis érdemes végignézni.

8. Novak Djokovics ellen nem könnyű pontot szerezni, a spanyol David Ferrernek is szüksége volt Párizsban egy zseniális rövidítésre hozzá.

9. A két francia Gilles Simon és Gael Monfils 71 ütésen keresztül nyüstölte egymást Ausztráliában. A szezon egyik leghosszabb ütésváltása volt mindez.

10. Nem sűrűn nyernek úgy pontot Rafael Nadal ellen, mint ahogy tette azt Carlos Berloq a sanghaji tornán.