Bulvár

Egy vagyont nyert a lovin a svédek kiválósága

Parádés hónapot zárhat Jonas Sjöstrand, a THW Kiel svéd válogatott kapusa, aki közel 200 milliót nyert az elmúlt hetekben lóversenyen.

Sjöstrand (22) ugyan a világ legjobb csapatában játszik, ennyi pénzért évekig kell gürcölnie

A kiváló kézilabdakapus először november első hetében fogott egy nagyot, mikor a november 6-ai Löwen ellen bajnoki csúcsrangadó után sikerült 420 000 eurót nyernie lóversenyen. A játékos több éves fizetésének is megfelelő nyereményt követően szerdán újabb komoly pénzköteg ütötte a markát, hiszen ezúttal 240 000 eurót sikerült nyernie, ami azt jelenti, hogy novemberben 660 000 európai valutának megfelelő pénzzel lett gazdagabb. Sjöstrand az óriási összeget egy barátjának köszönheti, aki ellátta őt a jó tippekkel. "A barátomtól, Rickard Hanssontól kaptam az információkat, éppen az autómban ültem, hazafelé tartottam a Dunkerque elleni Bajnokok Ligája-meccsről" - árulta el a győztes taktikát az expressen.se-nek a svédek olimpiai ezüstérmese.

A német bajnoki címvédő Kiel együttese csütörtökön 28-25-re másodszor is legyőzte a Nagy Kornélt is foglalkoztató francia Dunkerque csapatát, így hat mérkőzést követően az élre állt a B jelű csoportban. A magyar bajnok MKB-MVM Veszprém szombaton este Nagy László nélkül fogadja a szlovén Celje együttesét. A találkozóról élő szöveges tudósításban számolunk be a hatharom.com-on!