Bulvár

Pirlo eladta volna Gattuso nővérét

Igen érdekes történetet osztott meg a nagyérdeművel Gennaro Gattuso, az olasz válogatott és az AC Milan korábbi világbajnok labdarúgója.

A két jó barát évekig futballozott együtt a Milanban

A futballpályák egykori pitbullja az olasz RAI csatorna egyik showműsorában vendégeskedett a minap, mikor a műsorvezetővel beszélgetve egy régi milános történetet elevenített fel.

"Pirlo első ránézésre egy angyali figura, de valójában egy szemétláda, állandóan valami szivatáson töri a fejét, képtelen nyugton maradni" - mesélte mosolyogva egykori csapattársáról Gattuso. "Egy nap épp' a Milanellóban kajáltunk, amikor valahogy ott felejtettem az asztalon a mobilomat, rögtön lecsapott rá, és küldött egy sms-t Gallianinak és Braidának, amiben felajánlotta nekik a nővéremet" - tette hozzá, de arról, hogy vajon az alelnök és a sportigazgató elfogadta-e Gattuso felajánlását, már nem szólt a fáma...

A piros-feketék szerdán komoly megpróbáltatás elé néznek, hiszen a Nou Campban, a Barcelona otthonában vendégeskednek a Bajnokok Ligája negyedik fordulójában. A Milan a hétvégén újabb vereséget szenvedett az olasz bajnokságban, ami után Massimo Allegri vezetőedző elismerte, milános szerepvállalása legmélyebb pontján tartózkodik csapata.

Vajon Barcelonában sikerül kikecmeregni a gödörből? Kiderül a hatharom.com BL szerdai játéknapjáról szóló élő szöveges tudósításából!

[1573775] 2013-11-06 20:45:00 Barcelona - AC Milanx;