Serie A

Kapusa nélkül a Milan

Christian Abbiati sérülés miatt nem őrizheti a Milan kapuját a ma esti, Udinese ellen bajnokin.

A veterán kapus megsérült - Fotó: AFP

A 36 éves kapus vádlisérülés miatt kénytelen kihagyni a bajnokit, valószínűleg a keddi, Barcelona elleni Bajnokok Ligája-rangadón sem lesz bevethető. Helyettese a 31 esztendős Marco Amelia lesz.

Massimo Allegri, az AC Milan vezetőedzője nincs könnyű helyzetben, hiszen amellett, hogy a nyáron anyagi lehetősége híján nem tudta kellőképpen megerősíteni a keretet, a szezon eddigi részében rendre sérülések tizedelik a csapatot. A lombardiaiak soraiból egy tucat klasszis hiányzik majd: Mexes, De Jong, Bonera, De Sciglio, Pazzini, El Shaarawy, Balotelli után immáron az első számú hálóőr is kidőlt a sorból.

A mindössze 12. Milan hazai pályán játszik a 8. Udinesével a Serie A 8. fordulójában. A vörös-feketéhez hasonló mennyiségű gólt csak a tizenhetedik helynél hátrébb álló csapatok szedtek be az eddigi hét fordulóban. Azonban Di Natalééknak csak egyetlen meccsük volt, amit rúgott gól nélkül zártak, sokgólos meccsre van kilátás. A fogadóirodák azért azt már meglepőnek tartanák, ha a vendégek nyernének a San Siróban. Sőt, egy döntetlenre sem látnak sok esélyt, amint azt lenti scoreboardunkban is láthatjátok.

[1536596] 2013-10-19 20:45:00 AC Milan - Udinesex;