Bayern München

Guardiolának nem kell David Luiz, elégedett a védőivel

A Bayern München vezetőedzője, Pep Guardiola cáfolta, hogy a Chelsea védőjével, David Luizzal erősítené meg hátvédsorát.

Guardiola a dortmundi négyes ellenére elégedett - fotó: AFP

Miután a Bayern München szombaton négy gólt kapott a Dortmundtól a német Szuperkupában, a Bild szerint Pep Guardiola a védelem megerősítésén kezdte el törni a fejét - okkal, tavaly Jupp Heynckes irányításával a bajorok egyszer sem kaptak négy gólt, hármat is csak kétszer (BATE a BL-ben, Mönchengladbach a Bundesligában). A német lap szerint David Luizt nézte ki magának a spanyol mester, aki szinte azonnal cáfolta a Bild értesülését.

"David Luiz nem jön Münchenbe - mondta Guardiola. - Négy vagy öt középső védő áll rendelkezésemre, akikkel maradéktalanul elégedett vagyok. Habár nincs rá mentségünk, de a Dortmund elleni vereség semmin sem változtat. Láthattuk, hogy mennyire nehéz minden mérkőzésen nyerni. Franck Ribéry nem játszhatott és ő nagyon fontos játékos a számunkra. A hiánya gondot okozott."

Guardiola az Audi Kupa kapcsán nyilatkozott, ahol a Bayern München a Sao Paulóval, a Manchester Cityvel és a Milannal találkozik. Guardiola együttese a Bundesliga rajtján a Mönchengladbach ellen kezd.

[1532717] 2013-07-31 20:15:00 Bayern München - Sao Paulox;