NB I

A Győr halasztott volna a Bayern miatt, a Ferencváros nem enged

  • MTI

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetősége úgy döntött, nem járul hozzá a halasztáshoz, vagyis a fővárosi együttes az eredeti időpontban, azaz jövő szombaton szeretné lejátszani a címvédő Győri ETO FC elleni bajnoki mérkőzését.

A IX. kerületi klub kedden a honlapján számolt be arról: a győriek a Ferencvárost és a Magyar Labdarúgó Szövetséget is megkeresték kérelmükkel, mivel jövő vasárnap a Bajnokok Ligája-győztes Bayern Münchent látják vendégül gálamérkőzés keretében.

"Az FTC az OTP Bank Liga 2013/2014-es kiírásának első 6 fordulójában szinte minden héten rangadót játszik, amely tétmérkőzések a bajnokság végkimenetele szempontjából rendkívül fontos jelentőséggel bírnak. További és legalább ilyen fontos érvünk, hogy egy hétközi mérkőzés a szurkolóink számára szinte teljesen lehetetlenné tenné a győri mérkőzésre való eljutást" - áll a Ferencvárosnak a honlapjára feltett válaszlevelében, amelyben kitér arra is, hogy amennyiben a Győr esetében tétmérkőzésről lenne szó, "semmi akadálya nem lenne a változtatásnak".

[1480332] 2013-08-10 21:00:00 Győr - Ferencvárosx;