Barcelona

Guardiola valóban nem látogatott meg New Yorkban - Vilanova

Sandro Rosell és Pep Guardiola szópárbaja Tito Vilanovát is érintette, az FC Barcelona vezetőedzője kedden sajtótájékoztatón érintette a kérdést.

Vilanovát meglepte, hogy Guardiola feléje sem nézett New Yorkban - fotó: AFP

Josep Guardiola és Sandro Rosell, a Barcelona elnöke nincs jó viszonyban, a napokban éles szópárbaj bontakozott ki kettejük között. A katalánok első embere azzal támadta a Bayern mesterét, hogy soha nem látogatta meg a rákkal kezelt Tito Vilanovát. Guardiola válasza az volt, hogy Rosell csak mocskolódik. Nos, Vilanova reagált a sztorira, a Barcelona trénerét valóban nem látogatta meg New Yorkban Guardiola, aki akkoriban az amerikai nagyvárosban élt. 

"Két hónapot töltöttem New Yorkban kezelésen és Guardiola egyszer sem látogatott meg - mondta Vilanova. - Ez nagyon meglepett, holott jó barátok voltunk. Ebben a helyzetben fordított esetben másképp viselkedtem volna. Szerintem a barcelonai vezetőség nem arra használta fel a betegségemet, hogy bemocskolják Guardiolát. A klub nagyon sokat segített nekem, ebben a témában többször nem szeretnék nyilatkozni."