Bulvár

Balotelli állítólagos gyermekének anyja beperelte a csatár szüleit

Rágalmazás miatt keresetet nyújtott be az AC Milan csatára, Mario Balotelli nevelőszülei ellen Raffaella Fico, a játékos korábbi barátnője, akinek állítása szerint Balotellitől született gyermeke.

Magukra haragították a csinos modellt a Balotelli-szülők

SzuperMario és a fehérneműmodell Fico 2012-ben jártak együtt, majd szakításuk után nem sokkal a hölgy bejelentette, hogy Balotellitől vár gyermeket. Decemberben életet is adott egy kislánynak, Piának, akit azonban a futballista egyelőre nem ismert el gyermekeként, ezért az egykori pár mostanában a sajtóban üzenget egymásnak.

Ebbe szálltak be Balotelli örökbefogadó szülei, Franco és Silvia Balotelli, akik a legnagyobb példányszámú olasz sportnapilap, a La Gazzetta dello Sport hasábjain tettek közzé egy nyílt levelet. Ebben Raffaella Ficót egy pénzéhes, fiukon keresztül csak nagyobb ismertségért küzdő celebnek állítják be, amiért a modell beperelte őket.

"Azt állították, hogy csak az ismertség és a pénzt vezérelt, de Marióval egy párt alkottunk, a kapcsolatunk 2012 áprilisában ért véget. Intenzív és kielégítő szerelem volt, amiből megszületett a kislányunk, Pia" - írta közleményében Fico. Ha megnyeri a pert, valószínűleg több százezer eurót követelhet a Balotelli-szülőktől.