Bulvár

Vérfürdő Brazíliában, a meccsen négyelték fel a bírót - fotó

Elképesztő és egyben sokkoló történetről számoltak be a brazil lapok: egy június 30-án megrendezett amatőr labdarúgó-mérkőzésen két embert brutálisan meggyilkoltak. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek!

A helyi beszámolók szerint az ominózus találkozót Maranhaóban, Brazília észak-keleti részében fekvő faluban tartották meg.

A horrorfilmekbe illő történet akkor kezdődött, mikor a 20 éves játékvezető, Otávio Jordao da Silva és a 31 éves futballista, Josemir Santos Abreu súlyos szóváltásba keveredett. A felek között olyannyira elmérgesedett a vita, hogy a bíró a nála lévő késsel (!) végül ledöfte a vele pörölő játékost.

Miután a futballista életét vesztette, a feldühödött családtagok és barátok a játéktérre vonultak, és meglincselték a 20 éves elkövetőt.

Azonban a lincselés minden emberi méltóságot nélkülözött, az eszüket veszítő hozzátartozók ugyanis brutális és gyomorforgató vérfürdőt rendeztek: levágták a fiatal játékvezető kezeit és lábait, majd a fejét egy pálya mellett lévő botra szúrták.

Az esetről rossz minőségben ugyan, de fényképek is készültek, amelyek felkerültek a világhálóra . Megtekintésüket szigorúan csak 18 éven felülieknek és csak erős idegzetűeknek ajánljuk!

 

Otávio Jordão da Silva

 

Balra a botra szúrt fej, jobbra a megcsonkított holttest