Bulvár

Ha beteszed, akkor bevered! - jó tanács a City fenegyerekének

Az 1994-ben Brazíliával világbajnoki címet szerző Romário ellátta néhány intelemmel a selecao támadóját.

Komoly esélyesként utazhat majd Oroszországba a brazil labdarúgó-válogatott, hiszen az ötszörös győztes ezúttal is kiváló kerettel és remek formában vághat neki a vb-nek. A fogadóirodáknál a selecao számít a torna első számú favoritjának, szorosan megelőzve a címvédő németeket, a spanyolokat és a franciákat.

Romário 1994-ben győzelemre vezette a brazilokat, öt gólt szerzett az amerikai viadalon, őt választották meg a vb legjobb játékosának, abban az évben pedig a FIFA-nál is ő lett az év futballistája.

A 2009-ben visszavonuló és azóta politikusi karrierjét egyengető egykori klasszis a brazil Lance című lapnak adott nyilatkozatában beszélt Brazília esélyeiről és külön kitért a 21 éves Gabriel Jesúsra is, akitől nagyon sokat várnak a szurkolók a világbajnokságon.

Romário már csak tudja / Fotó: trivela.uol.com

"Koncentráljon, szerezzen gólokat és szeretkezzen nagyon sokat” - fogalmazott Romário, aki saját tapasztalatból tudja, mi kell egy jó vb-hez. "A megfelelő mennyiségű szex fontos, hozza ki a legtöbbet a szabadidejéből, de a meccsnapokon már csak a meccsre koncentráljon"  - fogalmazott a világbajnok, aki szerint Jesús számára kulcsfontosságú lesz, hogy már az első meccseken megszerezze az első gólját és megszokja a vb légkörét.

Romário szavaira Brazíliában nagyon odafigyelnek, hiszen nála több gólt a válogatottban csak Pelének és Ronaldónak sikerült szereznie.

Bár Gabirel Jesús egyelőre nem reagált az intelemre, első hallásra nem tűnik teljesíthetetlen vállalásnak. Pláne, ha ezen múlik a vb-cím...


Ki nyeri a 2018-as világbajnokságot?     
Válogatott Odds Válogatott Odds
Németország 5.50 Brazília 5.00
Franciaország 7.50 Spanyolország 7.00
Argentína 10.00 Belgium 12.00
Anglia 20.00 Uruguay 30.00
Portugália 25.00 Kolumbia 36.00
Oroszország 40.00 Horvátország 35.00