Sportfogadás

Továbbra is brutális számokat hoz a brazil foci a Logibeten

  • varin

Az előfizetők aligha panaszkodhatnak Karlsson és varin focitippjei miatt, Brazília hódít a Logibeten.

A Logibeten évek óta "húzóágazatnak" számítanak varin brazil tippjei, amely mindig is a master tippmester egyik legfontosabb forrása és sikerkovácsa volt. Varinhoz nemrég csatlakozott Karlsson is, aki egy másik brazil kontaktnak köszönhetően még tovább fűszerezi a dél-amerikai tippeket, igencsak vaskos profithoz juttatva ezzel a felhasználókat. Íme a számok!

Mint arról varin többször is beszámolt, néhány hónappal ezelőtt a brazil tippek esetében a hatékonyság növelésének érdekében egy kis szűkítés ment végbe, így a tippszám kevesebb lett, a hatékonyság viszont a várakozásoknak megfelelően nőtt. Karlsson esetében még csak kisebb mintáról beszélhetünk, de az eredmény így is megsüvegelendő, és ismerve Karlsson forrásait, a számok aligha romlanak majd!

A brazil tippek statisztikái a Logibeten
Tippmester Tippek száma Feltett egységek Profit Átlagtét ROI
Varin* 236 1684 +274.11 7,16 16.27%
Karlsson 64 245 +39.76 3,88 16.22%
*Március vége óta

Nem szabad persze elfelejteni, hogy a brazil tippek esetében igen ingatag piacról beszélünk, azonban a Logibet illetékesei igyekszenek figyelembe venni minden beérkező véleményt és kérést, ennek megfelelően ha megjátszhatatlan tippek kerülnek publikálásra, azok azonnal törlésre kerülnek, amely elősegíti, hogy az előfizetők a lehető legjobban le tudják követni a tippmesterek számait.

Ráadásul partneroldalunk fejlesztői és munkatársai folyamatosan dolgoznak a probléma kiküszöbölésén, amely szorosan összefügg majd a közelgő élő tippadással.

Ha meggyőztek a számok és csatlakoznál a szambához, továbbra is potom 19.99€-ért megteheted, amelyért minden tippmester minden tippjére feliratkozhatsz.